Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Eiken lamelparket Creamy White (prijs incl. wasolie)

Normale prijs: € 55,00

Special Price € 28,00

* Verplichte velden

Details

Eiken lamelparket

Bij De Vloeren Kenner is eiken lamelparket op het moment de best verkochte houten vloer. Lamelparket bestaat uit drie lagen hout. De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en de toplaag van massief eiken. De lagen zijn dwars op elkaar verlijmd. De onderste en bovenste laag in de lengterichting en de middelste laag in de breedterichting. Omdat hout voornamelijk in de breedte "werkt" is het resultaat hiervan dat de verschillende lagen tegen elkaar in werken. Hierdoor ligt het hout nagenoeg stil en zal lamelparket ten opzichte van massieve vloerdelen veel minder werken. Lamelparket is geschikt voor vloerverwarming en -koeling.


De sorteringen van uw eiken vloer

Bij ons eiken lamelparket kunt u kiezen uit 4 sorteringen. Deze zijn als volgt: 

Rustiek lamelparket
Deze eiken vloer bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Select lamelparket
Deze eiken vloer bevat weinig scheuren en noesten. De noesten zijn ca. 3-4 cm groot en er zitten enkele noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Premium select lamelparket
Deze eiken vloer bevat nagenoeg geen scheuren en noesten. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8 cm groot. De houten vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Nature lamelparket
Deze eiken vloer bevat noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling! De houten vloer ziet er zeer robuust en stoer uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan (deze sortering is alleen maar beschikbaar voor de 19 cm brede plank).

De afmeting van uw eiken vloer

Onze houten vloeren zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De lamellen hebben standaard een dikte van 10 of 14 mm met een massief eiken toplaag van 3 mm. U kunt verder kiezen uit 4 verschillende breedtes, namelijk 15 cm, 19 cm, 23,5 cm en 26 cm.

De behandeling van uw eiken vloer

Wasolie
De wasolie van De Vloeren Kenner is een combinatie van natuurlijke oliën en wassen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de poriën van het hout helemaal worden afgesloten en dus beschermd zijn tegen vocht en vuil. Doordat er ook was in de olie is verwerkt krijgt de vloer een natuurlijke zijdeglans uitstraling. Uw vloer wordt standaard 2x behandeld met onze wasolie. Hiermee bieden wij u een uitstekende slijtvastheid.

Productinformatie

Artikelinformatie

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: