Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Abonneren op RSS-feed

Eiken lamelparket

Bij ons eiken lamelparket kunt u kiezen uit 4 sorteringen!

 

Rustiek lamelparket

Deze eiken vloer bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Select lamelparket

Deze eiken vloer bevat weinig scheuren en noesten. De noesten zijn circa 3-4 cm groot en er zitten enkele noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Premium select lamelparket

Deze eiken vloer bevat nagenoeg geen scheuren en noesten. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8 cm groot. De houten vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Nature lamelparket

Deze eiken vloer bevat noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling! De houten vloer ziet er zeer robuust en stoer uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan (deze sortering is alleen maar beschikbaar voor de 19 cm brede plank).


 Premium select  Rustiek  Nature             

Laagste prijs garantie voor eiken houten vloeren (lamelparket)

Doordat De Vloeren Kenner importeur is van haar eigen houten vloeren (lamelparket) is het mogelijk om deze zeer goedkoop aan te bieden. Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat u de houten vloer nergens goedkoper kunt vinden bieden wij op ons eiken lamelparket een laagste prijs garantie*.

*vraag in onze showroom naar de voorwaarden.7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst