Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Eiken visgraat vloer met SKYLT Original lak

Normale prijs: € 92,00

Special Price € 46,00

* Verplichte velden

Details

Eiken visgraat vloer met SKYLT Original lak

De eiken visgraat vloer is terug van weggeweest. De eiken visgraat vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit werkingsarme multiplanken die elke kamer een stijlvol en authentiek karakter geeft. Door de mes- en groefverbinding sluiten alle visgraat delen perfect op elkaar aan. Een visgraat vloer kan werkelijk in alle ruimtes van het huis gelegd worden. Van woonkamer en keuken tot kantoor en badkamer. Onze eiken visgraat vloeren zijn tevens geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

De sorteringen van uw eiken visgraat vloer

Bij onze eiken visgraat vloeren kunt u kiezen uit 4 sorteringen. Deze zijn als volgt: 

Rustiek eiken visgraat

Deze eiken visgraat vloer bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Select eiken visgraat

Deze eiken visgraat vloer bevat weinig scheuren en noesten. De noesten zijn circa 3-4 cm groot en er zitten enkele noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Premium select eiken visgraat

Deze eiken visgraat vloer bevat nagenoeg geen scheuren en noesten. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8 cm groot. De houten vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Nature eiken visgraat

Deze eiken visgraat vloerr bevat noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling! De houten vloer ziet er zeer robuust en stoer uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan (deze sortering is alleen maar beschikbaar voor de 12,50 cm brede plank).

De afwerking/kleur van uw eiken visgraat vloer

SKYLT Original lak

Skylt Original is een unieke 2 componenten polyurethaanlak. Skylt is een product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. Skylt kan worden aangebracht op houtenvloeren, kurkvloeren, meubelen, linoleum, betonlookvloeren en zelfs op de meeste PVC vloeren.

Productinformatie

Toplaag plank: 3 mm
Dikte plank: 14 mm
Breedte plank: 122 mm
Lengte plank: 610 mm
Soort hout: Eiken
Velling: Microvelling aan 4 zijden
Verbinding: Mes en groef
Opbouw: Multiplank
Verkoopeenheid: Per pak
Pak inhoud: 1,19 m2
Legmethode: Volledig verlijmd
Warmteweerstand: 0,125 m2 K/W
Geschikt voor vloerverwarming: Ja
Geschikt voor vloerkoeling: Ja
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: