Goedkope houten vloeren € 19,95 per m2 | De Vloeren Kenner

Goedkope houten vloeren € 19,95 per m2

De Vloeren Kenner met de goedkoopste eiken houten vloeren, parket, eiken lamelparket en visgraat. Allemaal uit voorraad leverbaar!

Een goedkope eiken houten vloer kopen. Wie wil dat nu niet? Het is vaak lastig te beoordelen of een goedkope eiken houten vloer wel de juiste kwaliteit heeft. Bij De Vloeren Kenner hoef je daar niet aan te twijfelen. Doordat De Vloeren Kenner een groothandel is koop je rechtstreeks bij de bron. Dit voorkomt allemaal dure tussenschakels die een eiken houten vloer aanzienlijk duurder maken. Doordat wij een eigen fabriek hebben kunnen wij je eiken houten vloer afwerken in een kleur naar keuze. Dit kan met onze ROYL olie of met onze hoogwaardige SKYLT lak. Hierbij is alles mogelijk. Van een witte houten vloer tot een zwarte houten vloer. Niets is voor ons te gek.

Witte houten vloer Eigen Huis & Tuin

Welke goedkope eiken houten vloeren heeft De Vloeren Kenner allemaal?

Eiken lamelparket (ook wel parket genoemd)

Bij De Vloeren Kenner is eiken lamelparket op het moment de best verkochte houten vloer. Lamelparket bestaat uit drie lagen hout. De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en de toplaag van massief eiken. De lagen zijn dwars op elkaar verlijmd. De onderste en bovenste laag in de lengterichting en de middelste laag in de breedterichting. Omdat hout voornamelijk in de breedte "werkt" is het resultaat hiervan dat de verschillende lagen tegen elkaar in werken. Hierdoor ligt het hout nagenoeg stil en zal lamelparket ten opzichte van massieve vloerdelen veel minder werken. Lamelparket is geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Ons eiken lamelparket is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed

Massief eiken vloeren

De massief eiken vloer blijft erg populair als vloerbekleding. Dat is goed te begrijpen. Een massief eiken vloer geeft een woning karakter. Tevens zijn deze houten vloeren bij De Vloeren Kenner zeer voordelig. Een massief eiken vloer kopen is daarom ook veel aantrekkelijker dan de traditionele vloerbedekkingen. Onze vloeren hebben allemaal een dikte van maar liefst 18mm en zijn daarmee ook te gebruiken in een omgeving die intensief worden belopen. 

Eiken visgraat vloeren

De eiken visgraat vloer is terug van weggeweest. De eiken visgraat vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit werkingsarme multiplanken die elke kamer een stijlvol en authentiek karakter geeft. Door de mes- en groefverbinding sluiten alle visgraat delen perfect op elkaar aan. Een visgraat vloer kan werkelijk in alle ruimtes van het huis gelegd worden. Van woonkamer en keuken tot kantoor en badkamer. De visgraat vloer kan worden behandeld met een ROYL olie naar keuze of een SKYLT lak welke bestendig is tegen allerlei soorten vloeistoffen. Onze eiken visgraat vloeren zijn tevens geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Ons "kleine" eiken visgraat is verkrijgbaar in een breedte van 12,50 cm en een lengte van 62,50 cm. Ons "grote" eiken walvisgraat is maar liefst verkrijgbaar in een breedte van 18 cm en een lengte van 95 cm! 

Eiken lamelparket Double Alaska White     

Binnen de assortimentsgroepen kunt u kiezen uit 4 sorteringen: rustiek, select, premium select en nature. 

Eiken houten vloer Rustiek

Onze Rustieke houten vloeren bevatten noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Eiken houten vloer Select

Onze Selecte houten vloeren bevatten weinig scheuren en noesten. De noesten zijn circa 3-4 cm groot en er zitten enkele noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Eiken houten vloer Premium Select

Onze Premium Select houten vloeren bevatten nagenoeg geen scheuren en noesten. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8 cm groot. De houten vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Eiken houten vloer Nature

Onze Nature houten vloeren bevatten noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling! De houten vloer ziet er zeer robuust en stoer uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan (deze sortering is alleen maar beschikbaar voor de 19 cm brede plank).

 Goedkope houten vloeren sorteringen                      

Is een snelle levering van jouw goedkope eiken houten vloer wenselijk?

Bij De Vloeren Kenner is dat geen probleem. Wij leveren direct uit voorraad waardoor je jouw vloer gelijk kunt meenemen. Als je niet in de gelegenheid bent om de eiken houten vloer op te halen dan kunnen wij deze natuurlijk ook bij je bezorgen. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België. Dus of je nu in Amsterdam of Groningn woont wij zorgen ervoor dat je eiken houten vloer bij je wordt geleverd.

Je eiken houten vloer laten leggen?

Het leggen van een eiken houten vloer is wat lastiger dan een laminaat vloer. Maar als je een beetje handig bent dan is het zeker te doen. Wil je het leggen van je eiken houten vloer liever uitbesteden? Dan staan de ervaren parketteurs van De Vloeren Kenner voor je klaar. De parketteurs van De Vloeren Kenner hebben een jarenlange ervaring in het leggen van eiken houten vloeren. 

Openingstijden van De Vloeren Kenner

Maandag 08.30 - 17.00 
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten

Meer weten over onze producten? Neem vandaag nog contact met ons op 

 

Je kunt onze houten vloeren ook in andere steden vinden:

Houten vloeren Amsterdam

Houten vloeren Arnhem

Houten vloeren Den Haag

Houten vloeren Ede

Houten vloeren Rotterdam

Houten vloeren Utrecht

Houten vloeren Wageningen

 

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW TENZIJ ANDERS VERMELD! © 2021 De Vloeren Kenner B.V. All Rights Reserved.