Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Groothandel houten vloeren Rotterdam

De Vloeren Kenner
  • EIKEN LAMELPARKET EN MASSIEF EIKEN PLANKEN

    Diverse maten en sorteringen

    In 100 kleuren verkrijgbaar 
     

  •  

De voordeligste groothandel in eiken houten vloeren en lamelparket in Rotterdam

 

De Vloeren Kenner uit Veenendaal is een groothandel in eiken houten vloeren. Voor u als detaillist / winkelier van gemeente Rotterdam kunt u hierdoor profiteren van onze scherpen prijzen. Door onze centrale ligging in Nederland en op een steenworp afstand van de A12 (1 minuut) zijn wij voor u zeer gemakkelijk te bereiken. Door ons ruime assortiment aan vloeren zult u bij ons altijd slagen en komt u niet voor niets. Onderstaand treft u een beknopte weergave van ons assortiment aan.

 

Eiken houten vloeren / lamelparket kunt u kiezen in 4 sorteringen. Deze bestaan uit:


Eiken lamelparket rustiek

Onze rustieke eiken houten vloeren bevatten noesten en scheuren. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er robuust uitziet. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van 8 cm waarvan er meerdere per plank te vinden zijn. Natuurlijke kleurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.

 

Eiken lamelparket select

Onze selecte eiken houten vloeren bevatten weinig noesten en scheuren. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er rustig uitziet. Noesten zijn slechts toegestaan tot een grootte van 2 cm waarvan er hooguit 1 tot enkele per plank te vinden zijn. Natuurlijke kleurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.

 

Eiken lamelparket nature

Onze nature eiken vloeren bevatten veel noesten en scheuren. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er zeer robuust en stoer uitziet. De noesten en scheuren zijn maar deels opgevuld waardoor de vloer zijn natuurlijke uitstaling behoud. Kleurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.

 

Massieve eiken vloeren

Onze massieve eiken vloeren bevatten een mix van kleine tot middelgrote scheuren en noesten. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er rust en enigzins robuust uitziet. De noesten en scheuren zijn opgevuld en geschuurd. Natuurijke kleurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.


Afwerking

U kunt onze eiken vloeren onbehandeld afnemen maar het is ook mogelijk deze met een door u gewenste kleur te leveren.

 

Prijzen van onze eiken houten vloeren 

Doordat De Vloeren Kenner importeur is van al haar eigen houten vloeren (lamelparket) is het mogelijk om deze zeer goedkoop aan te bieden. Wij bieden onze vloeren aan op basis van commissies, pallets en containers.

 

Is een snelle levering wenselijk?

Wij leveren direct uit voorraad waardoor u uw houten vloer direct kunt meenemen. Wilt u liever dat wij uw vloer bezorgen in Rotterdam? Dan is dat geen probleem. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België.

 

Wacht niet langer en kom langs in onze showroom aan de Newtonstraat 5 in Veenendaal. Onze openingstijden treft u onderaan deze pagina aan. WIlt u uw houten vloer gelijk bestellen? Stuur dan een email naar: info@devloerenkenner.nl of bel: (0318) - 41 65 55.

 

            
 

Aanbiedingen