Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Eiken lamelparket / eiken houten vloeren vanaf 19,95 per m2

 

Maak een afspraak via: 

Telefoonnummer: 0318 - 41 65 55 of email: info@devloerenkenner.nl 


  

De Vloeren Kenner
 • NIEUW:

  EIKEN LAMELPARKET "NATURE"

  INTRODUCTIE AANBIEDING:
  VAN € 49,95 VOOR € 27,50 PER M2

 • EIKEN LAMELPARKET ONBEHANDELD

  10/3x150x1900mm

  Vanaf € 19,95 per m2
  in 100 kleuren verkrijgbaar

 •  
 • PVC

  Vanaf € 23,95 per m2

 • LAMINAAT

  Vanaf € 7,50 per m2

 

 

De voordeligste eiken houten vloeren, visgraat vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren koopt u bij De Vloeren Kenner uit Veenendaal!


De Vloeren Kenner uit Veenendaal is een groothandel in eiken houten vloeren, lamelparket, visgraat vloeren, laminaat en PVC vloeren. Als particulier bent u ook van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u profiteren van onze groothandels prijzen. Door onze centrale ligging in Nederland en op een steenworp afstand van de A12 (1 minuut) zijn wij voor al onze klanten zeer gemakkelijk te bereiken. Door ons ruime assortiment aan vloeren zult u bij ons altijd slagen en komt u niet voor niets. Onderstaand treft u een beknopte weergave van ons assortiment aan.


Eiken lamelparket met ROYL Natural Oak

      Visgraatvloer met SKYLT lak

 

Onze eiken houten vloeren

Onze eiken houten vloeren bestaan uit de volgende assortimentsgroepen: eiken lamelparket, eiken multiplank / duo plank, massief eiken en eiken visgraat. 

Eiken lamelparket

Bij De Vloeren Kenner is eiken lamelparket op het moment de best verkochte houten vloer. Lamelparket bestaat uit drie lagen hout. De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en de toplaag van massief eiken. De lagen zijn dwars op elkaar verlijmd. De onderste en bovenste laag in de lengterichting en de middelste laag in de breedterichting. Omdat hout voornamelijk in de breedte "werkt" is het resultaat hiervan dat de verschillende lagen tegen elkaar in werken. Hierdoor ligt het hout nagenoeg stil en zal lamelparket ten opzichte van massieve vloerdelen veel minder werken. Lamelparket is geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Ons eiken lamelparket is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed

Eiken multiplank / duo plank

De eiken multiplank / duoplank van De Vloeren Kenner bestaan uit 2 lagen hout. De onderste laag is van (berken) multiplex en de toplaag van massief eiken. Deze combinatie vormt samen een uiterst stabiel product waarbij "werken" nagenoeg uitgesloten is. De multiplank is geschikt voor vele toepassingen. Over het algemeen worden multiplanken gebruik bij brede- of dunne vloerdelen. Een multiplank is geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Onze eiken multiplanken / duo planken zijn verkrijgbaar in een breedte van 15 cm.

Eiken visgraat

De eiken visgraat vloer is terug van weggeweest. De eiken visgraat vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit werkingsarme multiplanken die elke kamer een stijlvol en authentiek karakter geeft. Door de mes- en groefverbinding sluiten alle visgraat delen perfect op elkaar aan. Een visgraat vloer kan werkelijk in alle ruimtes van het huis gelegd worden. Van woonkamer en keuken tot kantoor en badkamer. De visgraat vloer kan worden behandeld met een ROYL olie naar keuze of een SKYLT lak welke bestendig is tegen allerlei soorten vloeistoffen. Onze eiken visgraat vloeren zijn tevens geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Ons "kleine" eiken visgraat is verkrijgbaar in een breedte van 12,50 cm en een lengte van 62,50 cm. Ons "grote" eiken walvisgraat is maar liefst verkrijgbaar in een breedte van 18 cm en een lengte van 95 cm! 


Eiken visgraat vloer Alaska White    Eiken visgraat vloer Blank    Eiken visgraat vloer Antiquity


Binnen de assortimentsgroepen kunt u kiezen uit 4 sorteringen: rustiek, select, premium select en nature. 


Eiken houten vloer Rustiek

Onze Rustieke houten vloeren bevatten noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Eiken houten vloer Select

Onze Selecte houten vloeren bevatten weinig scheuren en noesten. De noesten zijn circa 3-4 cm groot en er zitten enkele noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Eiken houten vloer Premium Select

Onze Premium Select houten vloeren bevatten nagenoeg geen scheuren en noesten. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8 cm groot. De houten vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Eiken houten vloer Nature

Onze Nature houten vloeren bevatten noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling! De houten vloer ziet er zeer robuust en stoer uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan (deze sortering is alleen maar beschikbaar voor de 19 cm brede plank).

  

Ook Eigen Huis & Tuin koopt haar vloeren bij De Vloeren Kenner


Eiken lamelparket met 3 lagen SKYLT lak Eigen Huis & Tuin           Witte eiken vloer Eigen Huis & Tuin

 

Eigen Huis & Tuin

Op de eerste foto heeft Thomas van Eigen Huis & Tuin een prachtige woonkamer opgeleverd met een eiken houten vloer van De Vloeren Kenner. De vloer is 25 cm breed en behandeld met Skylt lak waardoor de natuurlijke houtlook behouden blijft. De eiken vloer is uitermate geschikt voor de woonkamer en keuken. Vloeistoffen zoals koffie, fris en rode wijn blijven op de vloer liggen en trekken er niet in. Tevens is de houten vloer makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De vloer is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed.

Bekijk hier de vloer uit de Eigen Huis en Tuin woonkamer >

Op de tweede foto heeft Thomas een prachtige babykamer opgeleverd met een eiken houten vloer van De Vloeren Kenner. De vloer is 19 cm breed en diep geborsteld. Vervolgens is de vloer behandeld met een witte primer en afgewerkt met een glanzende laklaag. Door de afwerking met de laklaag is de eiken vloer uitermate geschikt voor een babykamer of woonkamer. Vloeistoffen blijven namelijk op de vloer liggen en trekken er niet in. Tevens is de vloer makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De vloer is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed.

Bekijk hier de vloer uit de Eigen Huis en Tuin babykamer >

 

Laat nu ook uw trap bekleden met eiken lamelparket zodat deze precies aansluit bij je vloer!

Steeds meer mensen willen dat hun trap aansluit bij hun eiken houten vloer. Bij De Vloeren Kenner is dat geen probleem. Onze deskundige parketteurs maken de vloer op maat zodat deze doorgelegd kan worden op uw trap. Hierdoor worden de trap en woonkamer of hal één geheel.

Je trap laten bekleden? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom >


Trap bekleed met eiken lamelparket    Trap bekleed met eiken lamelparket

 

Onze laminaat vloeren van Douwes Dekker

Wie een nieuwe laminaatvloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Met de Douwes Dekker laminaat vloeren vind je altijd de laminaat vloer die het beste bij jou past!

Ons laminaat is er in 5 collecties. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch en trendy of klassiek. Douwes Dekker laminaat is geschikt voor vloerkoeling en -verwarming.

Bekijk de Douwes Dekker vloeren > 


Douwes Dekker laminaat    Douwes Dekker laminaat (visgraat)

 

Onze PVC vloeren van Douwes Dekker

Wie een nieuwe PVC vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een PVC-vloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Met de PVC vloeren van Douwes Dekker vind je altijd de PVC-vloer die het beste bij jou past!

Onze PVC vloeren zijn er in 4 collecties. Elke PVC-vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch en trendy of klassiek. Douwes Dekker PVC is geschikt voor vloerkoeling en -verwarming.

Bekijk de Douwes Dekker vloeren >

Douwes Dekker PVC Geloogd Grenen Beige    Douwes Dekker PVC-vloer


Is een snelle levering van uw vloer wenselijk?

Wij leveren direct uit voorraad waardoor u uw vloer gelijk kunt meenemen. Wilt u liever dat wij uw vloer bezorgen? Dat is geen probleem. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België.

Uw vloer laten leggen?

Wilt u uw vloer laten leggen? Dat is geen probleem. Onze ervaren parketteurs zijn u graag van dienst voor het professioneel installeren van uw vloer.

Openingstijden van De Vloeren Kenner

Maandag 08.30 - 17.00 
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten