Houten vloeren Arnhem € 19,95 per m2 | De Vloeren Kenner

Eiken houten vloer vanaf € 19,95 per m2

Goedkope eiken houten vloeren Arnhem 

Woon je in Arnhem en ben je op zoek naar een goedkope eiken houten vloer? Dan ben je bij De Vloeren Kenner aan het juiste adres. Door ons grote assortiment aan eiken houten vloeren zul je altijd slagen. Of het nu gaat om parket, eiken lamelparket een traditionele eiken visgraat vloer of een klassieke Hongaarse punt. Wij hebben het voor jou als inwoner van Arnhem allemaal op voorraad. De Vloeren Kenner kan de prijs van haar houten vloeren goedkoop aanbieden omdat je rechtstreeks bij de groothandel koopt. 

Stel in Arhem je eigen houten vloer samen

De Vloeren Kenner heeft een uniek concept "stel je eigen houten vloer samen". Bij al onze houten vloeren is het mogelijk om via onze houten vloeren configurator je eigen droomvloer samen te stellen. In slechts 4 eenvoudige stappen heb je dat al voor elkaar. In stap 1 kies je de breedte, in stap 2 kies je de sortering en de maten, in stap 3 kies je een eventuele bewerking en in stap 4 kies je de afwerking. Bij elke stap wordt uitgelegd uit welke opties je kunt kiezen.  

De eiken houten vloeren van De Vloeren Kenner in Arnhem

De eiken houten vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit de volgende assortimentsgroepen: eiken lamelparket, massief eiken en eiken visgraat

Eiken lamelparket vloer (ook wel parket genoemd)

Bij De Vloeren Kenner is eiken lamelparket erg populair. Lamelparket bestaat uit drie lagen hout. De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en de toplaag van massief eiken. De lagen zijn dwars op elkaar verlijmd. De onderste en bovenste laag in de lengterichting en de middelste laag in de breedterichting. Omdat hout voornamelijk in de breedte "werkt" is het resultaat hiervan dat de verschillende lagen tegen elkaar in werken. Hierdoor ligt het hout nagenoeg stil en zal lamelparket ten opzichte van massieve vloerdelen veel minder werken. Lamelparket is geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Ons eiken lamelparket is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed

Eiken lamelparket Alaska white        Eiken lamelparket Livid        Eiken lamelparket vloer Dark Oak

Massief eiken vloer

Ben je op zoek naar een authentieke houten vloer? Kies dan voor een massief eiken vloer van De Vloeren Kenner. De massief eiken vloeren van De Vloeren Kenner zijn maar liefst 18mm dik. Een massief eiken vloer wordt weer steeds populairder. Dit komt met name omdat deze eiken vloer geschikt is voor intensief gebruik. Let er bij een massief eiken vloer wel op dat deze over het algemeen niet geschikt zijn voor vloerverwarming en -koeling. 

Eiken visgraat vloer

De eiken visgraat vloer is terug van weggeweest. De eiken visgraat vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit werkingsarme multiplanken die elke kamer een stijlvol en authentiek karakter geeft. Door de mes- en groefverbinding sluiten alle visgraat delen perfect op elkaar aan. Een visgraat vloer kan werkelijk in alle ruimtes van het huis gelegd worden. Van woonkamer en keuken tot kantoor en badkamer. De visgraat vloer kan worden behandeld met een ROYL olie naar keuze of een SKYLT lak welke bestendig is tegen allerlei soorten vloeistoffen. Onze eiken visgraat vloeren zijn tevens geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Ons "kleine" eiken visgraat is verkrijgbaar in een breedte van 12,50 cm en een lengte van 62,50 cm. Ons "grote" eiken walvisgraat is maar liefst verkrijgbaar in een breedte van 18 cm en een lengte van 95 cm! 

Eiken visgraat vloer met Skylt lak        

Eiken houten vloer kopen in Arnhem

Wil je een eiken houten vloer kopen en woon je in Arnhem? Dan kunnen wij het ons voorstellen dat je het een lange reis vind om naar de showroom van De Vloeren Kenner in Veenendaal te komen. Maar wij hebben goed nieuws. Je kunt bij ons ook je eiken houten vloer online kopen. Al onze eiken houten vloeren zijn online zichtbaar. Hierdoor kun je gewoon van achter je computer, tablet of telefoon ons hele assortiment houten vloeren bekijken. Wil je van een bepaalde houten vloer graag zien hoe deze er in het "echt" uitziet dan kun je geheel vrijblijvend en gratis een sample aanvragen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de showroom van De Vloeren Kenner in Veenendaal.                 

Snelle levering eiken houten vloer Arnhem?

Doordat De Vloeren Kenner een groothandel is kunnen wij jouw eiken houten vloer gelijk uit voorraad leveren. Als je ons van te voren meldt dat je een eiken houten vloer wilt komen afhalen dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze voor je klaar staat in ons afhaalmagazijn. Wil je liever dat wij je eiken houten vloer in Arnhem bezorgen? Dat is geen probleem. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België.

Je eiken houten vloer laten leggen in Arnhem?

Het leggen van een eiken houten vloer is iets wat je in principe zelf kunt doen. Het is wel prettig als je een beetje handig bent. Lijkt het je lastig of heb je er geen zin in om je eiken houten vloer zelf te leggen? Dan kan De Vloeren Kenner het natuurlijk ook voor je regelen. Onze ervaren parketteurs zijn je in Arnhem graag van dienst voor het professioneel installeren van je eiken houten vloer.

Openingstijden van De Vloeren Kenner in Arnhem

Maandag 08.30 - 17.00 
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten

Meer weten over onze producten? Neem vandaag nog contact met ons op 

 

Je kunt onze houten vloeren ook in andere steden vinden:

Houten vloeren Amsterdam

Houten vloeren Den Haag

Houten vloeren Ede

Houten vloeren Rotterdam

Houten vloeren Utrecht

Houten vloeren Wageningen

 

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW TENZIJ ANDERS VERMELD! © 2021 De Vloeren Kenner B.V. All Rights Reserved.