Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Houten vloeren Arnhem € 19,95 per m2

De Vloeren Kenner
  • EIKEN LAMELPARKET ONBEHANDELD

    10/3x150x1900mm

    Vanaf € 19,95 per m2
    in 100 kleuren verkrijgbaar

  •  

De voordeligste eiken houten vloeren en lamelparket in Arnhem

 

De Vloeren Kenner uit Veenendaal is een groothandel in eiken houten vloeren. Voor u als inwoner van gemeente Arnhem kunt u hierdoor profiteren van onze groothandels prijzen. Door onze centrale ligging in Nederland en op een steenworp afstand van de A12 (1 minuut) zijn wij voor u zeer gemakkelijk te bereiken. Door ons ruime assortiment aan vloeren zult u bij ons altijd slagen en komt u niet voor niets. Onderstaand treft u een beknopte weergave van ons assortiment aan.

 

Eiken houten vloeren / lamelparket kunt u kiezen in 4 sorteringen. Deze bestaan uit:


Eiken lamelparket rustiek

Onze rustieke eiken houten vloeren bevatten noesten en scheuren. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er robuust uitziet. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van 8 cm waarvan er meerdere per plank te vinden zijn. Natuurlijke kleurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.

 

Eiken lamelparket select

Onze selecte eiken houten vloeren bevatten weinig noesten en scheuren. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er rustig uitziet. Noesten zijn slechts toegestaan tot een grootte van 2 cm waarvan er hooguit 1 tot enkele per plank te vinden zijn. Natuurlijke kleurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.

 

Eiken lamelparket nature

Onze nature eiken vloeren bevatten veel noesten en scheuren. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er zeer robuust en stoer uitziet. De noesten en scheuren zijn maar deels opgevuld waardoor de vloer zijn natuurlijke uitstaling behoud. Kleurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.

 

Massieve eiken vloeren

Onze massieve eiken vloeren bevatten een mix van kleine tot middelgrote scheuren en noesten. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er rust en enigzins robuust uitziet. De noesten en scheuren zijn opgevuld en geschuurd. Natuurijke kleurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.

 

Laagste prijs garantie op al onze eiken houten vloeren 

Doordat De Vloeren Kenner importeur is van al haar eigen houten vloeren (lamelparket) is het mogelijk om deze zeer goedkoop aan te bieden. Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat u de houten vloer nergens goedkoper kunt vinden bieden wij op ons selecte eiken lamelparket een laagste prijs garantie*.

 

Is een snelle levering wenselijk?

Wij leveren direct uit voorraad waardoor u uw houten vloer direct kunt meenemen. Wilt u liever dat wij uw vloer bezorgen in Arnhem? Dan is dat geen probleem. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België.

 

Uw vloer laten leggen?

Wilt u uw eiken vloer laten leggen? Onze ervaren parketteurs zijn u graag van dienst voor het professioneel installeren van uw vloer.

 

Wacht niet langer en kom langs in onze showroom aan de Newtonstraat 5 in Veenendaal. Onze openingstijden treft u onderaan deze pagina aan. WIlt u uw houten vloer gelijk bestellen? Stuur dan een email naar: info@devloerenkenner.nl of bel: (0318) - 41 65 55.

             

 

Aanbiedingen