Houten vloeren Den Haag € 19,95 per m2 | De Vloeren Kenner

Houten vloer Den Haag

Een goedkope houten vloer kopen in Den Haag? Kies voor een eiken vloer, lamelparket, een parketvloer of een visgraatvloer van De Vloeren Kenner.

 

Aanbiedingen
Eiken lamelparket vloer onbehandeld
Eiken lamelparket vloer onbehandeld
Adviesprijs € 39,90 Korting € 19,95 p/m2: Vanaf € 19,95
ACTIE
Douwes Dekker klik PVC vloer Hongaarse punt boterkoek
Douwes Dekker klik PVC vloer Hongaarse punt boterkoek
Adviesprijs € 49,55 Korting € 6,60 p/m2 € 42,95
ACTIE
NIEUW
SKYLT Original lak #5510 (onbehandelde hout look) (1L)
SKYLT Original lak #5510 (onbehandelde hout look) (1L)
Adviesprijs € 41,40 Korting € 11,45 p/flacon € 29,95
ACTIE
ROYL OIL 1K Clear #4550 (1L)
ROYL OIL 1K Clear #4550 (1L)
Adviesprijs € 34,30 Korting € 9,45 p/blik € 24,85
ACTIE

 

Houten vloer kopen in Den Haag

Een goedkope houten vloer in Den Haag kopen kan bij De Vloeren kenner al voor € 19,95 per m2! Wij hebben een ruim assortiment aan houten planken vloeren en houtparket vloeren op voorraad. Doordat wij de houten vloeren zelf produceren kunnen wij deze tegen de scherpste prijs aanbieden. Je kunt in Den Haag kiezen uit parketvloeren, eiken lamelparket, massief eiken vloeren en eiken visgraat vloeren. Alle varianten houten vloeren zijn beschikbaar in ruim 1000 kleuren. Hierdoor zal je altijd slagen! 

Uit welke houten vloeren kan ik kiezen in Den Haag?

Bij De Vloeren Kenner kun je kiezen uit een ruim assortiment aan houten vloeren. Onze assortimentsgroepen aan houten vloeren bestaan uit: eiken lamelparket, eiken visgraat, massief eiken vloeren en Chevron (Hongaarse punt). Binnen deze assortimentsgroepen kun je kiezen uit 4 sorteringen sorteringen. Deze zijn als volgt:

Rustiek

De houten vloer rustiek bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een planken. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Select

De houten vloer select bevat weinig scheuren en noesten. De noesten zijn circa 3-4 cm groot en er zitten enkele noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Premium select

De houten vloer premium select bevat nagenoeg geen scheuren en noesten. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8 cm groot. De houten vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Nature

De houten vloer nature bevat noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling! De houten vloer ziet er zeer robuust en stoer uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan (deze sortering is alleen maar beschikbaar voor de 19 cm brede plank).

 

Houten vloer met SKYLT lak Den Haag               Parketvloer Den Haag

Kies je in Den Haag voor een parket vloer of eiken lamelparket?

Veel mensen in Den Haag vragen zich af wat het verschil is tussen een parket vloer en eiken lamelparket. Het antwoord is heel simpel. Een parket vloer en eiken lamelparket zijn qua uiterlijk hetzelfde. Er is echter een verschil in de opbouw van de houten planken. Bij eiken lamelparket bestaat de houten vloer uit drie lagen. De toplaag is van massief eiken, vervolgens een tussenlaag van populieren hout en een bodem van wederom populieren hout. Bij een parket vloer bestaat de toplaag ook uit massief eiken. Deze toplaag is gelijmd op een multiplex onderlaag.

Bij de parket vloeren van De Vloeren Kenner kun je ook kiezen uit onze sorteringen: rustiek, select, premium select en nature. Naast de sorteringen kun je ook nog kiezen uit verschillende breedte maten. Deze varieren van 15 cm breed tot maar liefst 26 cm breed.

De mooiste visgraat vloeren uit heel Den Haag

Ook voor visgraat vloeren ben je bij De Vloeren Kenner aan het juiste adres. Onze lamelparket visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in 2 breedtes. De standaard breedte van onze visgraat vloeren is 12,5 cm breed. Speciaal in Den Haag hebben wij ook de visgraat vloer XL. Deze visgraat planken zijn maar liefst 18 cm breed en hebben een lengte van 90 cm.

Visgraat vloer Den Haag

Stel ook in Den Haag je eigen houten vloer samen

De Vloeren Kenner heeft een uniek concept: "stel je eigen hputen vloer samen". Via onze online configurator is het mogelijk om je eigen unieke houten vloer samen te stellen. In 4 eenvoudige stappen heb je jouw droomvloer samengesteld.

Ga als eerste naar de houten vloer die je mooi vind. Hierbij kun je kiezen uit: eiken lamelparket (parket), eiken visgraat of massief eiken.

Hierna kun je de stappen doorlopen:

  1. Kies je vloer breedte
  2. Kies je vloer sortering
  3. Kies een vloer bewerking
  4. Kies een vloer afwerking

Na het doorlopen van deze stappen krijg je een samenvatting van je gemaakte kleuzes. Daarna kun je het aantal benodigde vierkante meters invullen en eventueel randartikelen bestellen. Vervolgens bevestig je je bestelling en wordt jouw droomvloer in productie genomen. Wacht niet langer en stel eenvoudig vanuit je woonkamer in Den Haag je eigen vloer samen.

Tijd voor een mooie houten vloer in Den Haag?

Kies nu je houten vloer online of bezoek onze showroom. De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

Maandag 08.30 - 17.00 
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten

 

Je kunt onze houten vloeren ook in andere steden vinden:

Houten vloeren Amsterdam

Houten vloeren Arnhem

Houten vloeren Ede

Houten vloeren Rotterdam

Houten vloeren Utrecht

Houten vloeren Wageningen

 

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW TENZIJ ANDERS VERMELD! © 2021 De Vloeren Kenner B.V. All Rights Reserved.