Houten vloeren Ede € 19,95 per m2 | De Vloeren Kenner

Eiken houten vloer vanaf € 19,95 per m2

De Vloeren Kenner met de goedkoopste eiken houten vloeren, parket, eiken lamelparket en visgraat in Ede. Allemaal uit voorraad leverbaar! 

 

Zoek je in Ede naar een goedkope eiken houten vloer? Dan ben je bij De Vloeren Kenner aan het juiste adres. De Vloeren Kenner is een groothandel in eiken houten vloerenparketeiken lamelparket en visgraat. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een prachtige laminaat- of PVC vloer! Kom langs in onze showroom in Veenendaal en profiteer van onze groothandelsprijzen! Doordat wij een groothandel zijn krijg je bij ons de beste prijs! Vanaf Ede ben je al binnen 10 minuten in onze showroom. Door ons ruime assortiment aan eiken houten vloeren zul je bij ons altijd slagen en kom je niet voor niets.

 

Eiken lamelparket met ROYL Natural Oak      

Welke eiken houten vloeren heeft De Vloeren Kenner in Ede?

De Vloeren Kenner heeft een breed assortiment aan eiken houten vloeren in Ede. Je kunt hierbij kiezen uit:

Eiken lamelparket / parket

Er zijn veel mensen die zich afvragen wat het verschil is tussen eiken lamelparket en parket. Het antwoord is heel simpel. Eiken lamelparket en parket zijn exact hetzelfde. Het zijn twee verschillende benamingen voor dezelfde houten vloer. Maar wat is eiken lamelparket / parket dan precies? De Vloeren Kenner heeft het antwoord. Eiken lamelparket bestaat uit drie lagen hout. De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en de toplaag van massief eiken. De lagen zijn dwars op elkaar verlijmd. De onderste en bovenste laag in de lengterichting en de middelste laag in de breedterichting. Omdat hout voornamelijk in de breedte "werkt" is het resultaat hiervan dat de verschillende lagen tegen elkaar in werken. Hierdoor ligt het hout nagenoeg stil en zal lamelparket ten opzichte van massieve vloerdelen veel minder werken. 

Lamelparket is geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Ons eiken lamelparket is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed

Eiken multiplank / duo plank

De eiken multiplank / duoplank van De Vloeren Kenner bestaan uit 2 lagen hout. De onderste laag is van (berken) multiplex en de toplaag van massief eiken. Deze combinatie vormt samen een uiterst stabiel product waarbij "werken" nagenoeg uitgesloten is. De multiplank is geschikt voor vele toepassingen. Over het algemeen worden multiplanken gebruik bij brede- of dunne vloerdelen. Een multiplank is geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Onze eiken multiplanken / duo planken zijn verkrijgbaar in een breedte van 15 cm.

Eiken visgraat

De eiken visgraat vloer is weer helemaal hip. Als je kiest voor een eiken visgraat vloer van De Vloeren Kenner dan krijg je een werkingsarme multiplank die ervoor zorgt dat je kamer er authentiek en stijlvol uitziet. Doordat de eiken visgraat delen voorzien zijn van een mes- en groef verbinding sluiten alle delen perfect op elkaar aan. Bekijk onze ruimte aanbod aan eiken visgraat vloeren online of kom langs in onze showroom in Veenendaal.

Kan ik een eiken houten vloeren kopen als ik vloerverwarming en/of koeling heb?

De eiken houten vloeren van De Vloeren Kenner in Ede zijn nagenoeg allemaal geschikt voor vloerverwarming en/of vloerkoeling. Zowel ons eiken lamelparket, parket, eiken multi plank en eiken visgraat zijn allemaal geschikt voor vloerverwarming. Heb je vloerverwarming en ben je van plan om een massief eiken vloer te kopen? Dan raden wij je dat af. De massief eiken vloeren van De Vloeren Kenner zijn maar liefst 18mm dik. Dit zorgt voor een levenslange levensduur maar de vloerverwaming zal niet goed door deze planken heen kunnen komen.

Welke kleuren aan houten vloeren heeft de Vloeren Kenner in Ede?

Bij de Vloeren Kenner is het mogelijk om een eiken houten vloer in alle kleuren van de regenboog te bestellen. Alles is mogelijk. Voor Eigen Huis & Tuin hebben wij zelfs een wit dekkende vloer gemaakt voor op een baby kamer. Maar ook een roze vloer of een leger groene houten vloer is mogelijk. Ben je op zoek naar een trendy houten vloer in Ede? Kies dan voor bijvoorbeeld een zwarte vloer.    

 Witte eiken vloer Eigen Huis & Tuin

Heb je met spoed een eiken houten vloer nodig in Ede?

Voor de Vloeren Kenner is dat geen probleem. Wij leveren direct uit voorraad waardoor je jouw eiken houten vloer gelijk kunt meenemen. Wil je dat jouw houten vloer klaar staat in ons afhaalmagazijn? Neem dan van te voren contact met ons op. Wil je liever dat wij jouw vloer in Ede bezorgen? Dat is geen probleem. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België.

Jouw eiken houten vloer laten leggen in Ede?

Het leggen van een eiken houten vloer is niet van iedereen een hobby. Voor de parketteurs van De Vloeren Kenner is dat wel het geval. Onze parketteurs hebben jaren lagen ervaring in het leggen van eiken houten vloeren. Als je dus wilt dat je eiken houten vloer in Ede wordt gelegd, neem dan contact met ons op.

Openingstijden van De Vloeren Kenner in Ede

Maandag 08.30 - 17.00 
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten

Meer weten over onze producten? Neem vandaag nog contact met ons op 

 

Je kunt onze houten vloeren ook in andere steden vinden:

Houten vloeren Amsterdam

Houten vloeren Arnhem

Houten vloeren Den Haag

Houten vloeren Rotterdam

Houten vloeren Utrecht

Houten vloeren Wageningen

 

 

 

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW TENZIJ ANDERS VERMELD! © 2021 De Vloeren Kenner B.V. All Rights Reserved.