Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Laminaat vloeren Ede

De Vloeren Kenner
  • LAMINAAT VLOEREN

    Diversen maten

    Vanaf € 12,35 per m2
    in 50 kleuren verkrijgbaar

  •  


De voordeligste laminaat vloeren in Ede


De Vloeren Kenner uit Veenendaal is een groothandel in laminaat vloeren. Voor u als inwoner van gemeente Ede kunt u hierdoor profiteren van onze groothandels prijzen. Door onze centrale ligging in Nederland en op een steenworp afstand van de A12 (1 minuut) zijn wij voor u zeer gemakkelijk te bereiken. Door ons ruime assortiment aan vloeren zult u bij ons altijd slagen en komt u niet voor niets.

Bij de ontwikkeling van onze laminaatvloeren staan uw wensen met betrekking tot esthetiek, duurzaamheid, installatiegemak en onderhoud centraal. De vloerdelen zorgen door het lijnenspel van de microvoegen voor een optisch vergrotend effect. De unieke decoren zijn afgestemd op de huidige interieurtrends maar geven ook uitstraling aan een meer nostalgisch interieur.

De hoge slijtagewaarde zorgt ervoor dat de onze laminaatvloeren ook prima projectmatig toe te passen zijn, zoals in winkels, kantoren e.d. Het gepatenteerde Megaloc kliksysteem maakt de montage zeer eenvoudig. Zelfs geschikt in combinatie met vloerverwarming en koeling en zeer onderhoudsarm. Het hout in de kernplaten komt uit goed beheerde bosgebieden en is voorzien van een keurmerk voor verantwoord bosbeheer; PEFC. 


Is een snelle levering wenselijk?

Wij leveren direct uit voorraad waardoor u uw laminaat vloer direct kunt meenemen. Wilt u liever dat wij uw vloer bezorgen in Ede? Dan is dat geen probleem. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België.


Uw vloer laten leggen?

Wilt u uw laminaat vloer laten leggen? Onze ervaren parketteurs zijn u graag van dienst voor het professioneel installeren van uw vloer.

 

Wacht niet langer en kom langs in onze showroom aan de Newtonstraat 5 in Veenendaal. Onze openingstijden treft u onderaan deze pagina aan. WIlt u uw laminaat vloer gelijk bestellen? Stuur dan een email naar: info@devloerenkenner.nl of bel: (0318) - 41 65 55.

 
Laminaat   Laminaat

Aanbiedingen