Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Massief eiken plint

€ 5,95

* Verplichte velden

Details

Massief eiken plinten

De massief eiken plinten van De Vloeren Kenner zijn onbehandeld. Doordat het een natuurlijk product is kunnen er kleine noesten in het hout zitten. Deze kleine noesten zijn gestopt en geschuurd. Natuurlijke kleurverschillen zijn in het hout toegestaan. 

Afmetingen plinten

De dikte van onze massief eiken plinten is 20 mm en de hoogfte 6,8 cm. De plinten zijn verkrijgbaar in lengtes varierent tussen de 2,00 en 2,40 meter.

Behandeling plinten

Voor de behandeling van uw massief eiken plinten kunt u kiezen uit 2 opties. Deze zijn als volgt:

Olie
De olie van De Vloeren Kenner bestaat uit een natuurlijke samenstelling. Een afwerking met olie zit in het hout in plaats van er op. Olie vormt geen dun slijtagegevoelig laagje op het hout, maar polymeriseert tot een dichte en taaie beschermende zone in het hout. Tijdens het drogen neemt het iets in volume toe en sluit daarmee de poriën in het hout volledig af. Water, vuil en vlekken krijgen dus nagenoeg geen kans om in het hout te dringen. Desalniettemin blijft het ademend en anti-statisch.

Colorwash
De colorwash van De Vloeren Kenner is een oplosmiddelvrije, overlakbare tweecomponenten olie-primer voor parket. Het geeft een intense kleurverdieping, vergelijkbaar met olie of impregneer, en met de vele beschikbare fraaie kleurpigmenten begrenst alleen de creativiteit het scala aan mogelijke kleuren en kleurnuances. Het is zowel VOS-vrij als oplosmiddelvrij. Na het aanbrengen van colorwash dient twee keer skylt aangebracht te worden. Dit zorgt voor een optimale bescherming en uw eiken plinten.

PEFC-keurmerk

Het hout van onze plinten komt uit goed beheerde bosgebieden en is voorzien van een keurmerk voor verantwoord bosbeheer; PEFC.

PEFC

Productinformatie

-
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: