Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

PVC vloeren Den Haag

De Vloeren Kenner
  • PVC VLOEREN

    Diversen maten

    Vanaf € 16,50 per m2
    in 50 kleuren verkrijgbaar

  •  


De voordeligste PVC vloeren in Den Haag


De Vloeren Kenner uit Veenendaal is een groothandel in PVC vloeren. Voor u als inwoner van gemeente Den Haag kunt u hierdoor profiteren van onze groothandels prijzen. Door onze centrale ligging in Nederland en op een steenworp afstand van de A12 (1 minuut) zijn wij voor u zeer gemakkelijk te bereiken. Door ons ruime assortiment aan vloeren zult u bij ons altijd slagen en komt u niet voor niets.

Een PVC vloer van De Vloeren Kenner is een vinyl vloer van de hoogste kwaliteit. De PVC vloer is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer maar heeft de voordelen van vinyl: duurzaam, voelt warm aan, eenvoudig en vochtig te reinigen, zeer slijtvast en voorzien van een anti-slip laag.

Deze vloer is dus ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft. De vloer heeft bovendien een hoge reductie van loopgeluid, wat resulteert in een fluisterstille vloer. De vloer heeft een erg goede warmtegeleiding. Deze is daarom geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Door de PU afwerking van de bovenlaag is de vloer zeer kleurvast. Wilt u een vloer die u kunt doorleggen in alle ruimtes van uw huis en zelfs in de keuken en badkamer, ervaar dan de voordelen en het genot van een PVC vloer van De Vloeren Kenner.

 

In welke varianten is een PVC vloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment PVC vloeren zijn 2 varianten aanwezig. Dit betreft het plak (dry-back) PVC en het klik PVC. Beide PVC vloeren zijn in verschillende diktes, breedtes en lengtes aanwezig.


Is een snelle levering wenselijk?

Wij leveren direct uit voorraad waardoor u uw PVC vloer direct kunt meenemen. Wilt u liever dat wij uw vloer bezorgen in Den Haag? Dan is dat geen probleem. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België.


Uw vloer laten leggen?

Wilt u uw PVC vloer laten leggen? Onze ervaren parketteurs zijn u graag van dienst voor het professioneel installeren van uw vloer.

 

Wacht niet langer en kom langs in onze showroom aan de Newtonstraat 5 in Veenendaal. Onze openingstijden treft u onderaan deze pagina aan. WIlt u uw laminaat vloer gelijk bestellen? Stuur dan een email naar: info@devloerenkenner.nl of bel: (0318) - 41 65 55.

    PVC vloer   PVC vloer

 

Aanbiedingen