Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Abonneren op RSS-feed

PVC vloeren

Wat zijn de kenmerken van een PVC vloer?

Een PVC vloer van De Vloeren Kenner is een vinyl vloer van de hoogste kwaliteit. De PVC vloer is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer maar heeft de voordelen van vinyl: duurzaam, voelt warm aan, eenvoudig en vochtig te reinigen, zeer slijtvast en voorzien van een anti-slip laag.

Deze vloer is dus ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft. De vloer heeft bovendien een hoge reductie van loopgeluid, wat resulteert in een fluisterstille vloer. De vloer heeft een erg goede warmtegeleiding. Deze is daarom geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Door de PU afwerking van de bovenlaag is de vloer zeer kleurvast. Wilt u een vloer die u kunt doorleggen in alle ruimtes van uw huis en zelfs in de keuken en badkamer, ervaar dan de voordelen en het genot van een PVC vloer van De Vloeren Kenner.

 

In welke varianten is een PVC vloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment PVC vloeren zijn 2 varianten aanwezig. Dit betreft het plak (dry-back) PVC en het klik PVC. Beide PVC vloeren zijn in verschillende diktes, breedtes en lengtes aanwezig

Artikelen 13 tot 24 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 13 tot 24 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst