Retourneren

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Mocht dit niet het geval zijn dan vind je hieronder alle informatie die je nodig hebt om een artikel te retourneren.

Retour termijn

Je hebt na ontvangst van je bestelling 30 dagen de tijd om te herroepen en je bestelde artikelen retour te sturen. Maatwerk zoals behandelde vloer, behandelde afdeklijsten en behandelde plinten zijn uitgesloten van retourneren. 

Retour sturen

Je bestelde producten kun je op de volgende manier retourneren

  • Je brengt het artikel terug in onze showroom (Newtonstraat 5, 3902 HP te Veenendaal)
  • Je stuurt het product retour via een bezorgdienst (bijvoorbeeld PostNL)

Voor pallets en lange artikelen verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan per email via: [email protected] of per telefoon via: 0318 - 41 65 55

Je kunt gebruik maken van ons "formulier voor herroeping" om aan ons kenbaar maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Een product kan alleen ongebruikt en onbeschadigd en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden.

Kosten van retourneren

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor je eigen rekening

Betaling retour

Als de door jou retour gestuurde producten in goede orde door De Vloeren Kenner zijn ontvangen en ze zijn ongebruikt en onbeschadigd dan zullen wij je een creditfactuur sturen. Uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de creditfactuur zal het bedrag worden teruggestort op je bankrekening.

 

 

 

 

 

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW TENZIJ ANDERS VERMELD! © 2021 De Vloeren Kenner B.V. All Rights Reserved.