Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Rigostep Royl intensieve reiniger

Normale prijs: € 12,50

Special Price € 9,60

* Verplichte velden

Details

Royl Intensieve Reiniger

Royl intensieve reiniger is een biologische speciaalreiniger op basis van plantaardige grondstoffen. De intensieve reiniger is de krachtigste reiniger van Royl.
Door zijn natuurlijke samenstelling is deze minimaal belastend voor het milieu. Royl intensieve reiniger is niet bedoeld voor de normale periodieke reiniging.
Voor gewone reiniging van vloeren kunt u het beste Royl milde reiniger gebruiken.

Toepassing Royl

Royl intensieve reiniger is uitermate geschikt voor het ecologisch en intensief reinigen van sterk vervuilde geoliede of in de was gezette vloeren. Naast hout is Royl ook geschikt voor het ecologisch en intensief reinigen van o.a. tegels, beton en linoleum. Gebruik dit product alleen als het oppervlak niet goed onderhouden of sterk vervuild is. Gebruik na droging van de intensiefreiniger altijd de Royl onderhoudsolie (met evt. kleurpigment) om het oppervlak te herstellen.

Droging Royl

Royl intensieve reiniger is in het algemeen beloopbaar na ca. 45 minuten.
De vloer moet minstens 4 - 8 uur drogen voordat men het oppervlak kan herstellen met Royl onderhoudsolie. Droogtijden gelden bij 20°C en 65 % RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Onder ongunstigere omstandigheden rekening houden met langere droogtijden.

Rendement Royl

Royl intensieve reiniger heeft een verbruik van ongeveer 200 ml op 5 liter warm water.

Productinformatie

Samenstelling Royl

Royl intensieve reiniger is op basis van lijnoliezeep en etherische oliën. De basis voor lijnoliezeep is rauwe lijnolie zonder chemische toevoegingen of andere stoffen die slecht zijn voor het milieu, de gezondheid of de uiteindelijke afwerking. Lijnoliezeep maakt niet alleen uitstekend schoon maar is ook volledig biologisch afbreekbaar, daarom wordt lijnoliezeep al vele decennia gezien als hét natuurlijke schoonmaakmiddel.

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: