Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Rigostep Royl milde reiniger

Normale prijs: € 9,50

Special Price € 7,00

* Verplichte velden

Details

Royl Milde Reiniger

Royl milde reiniger is een biologische milde reiniger op basis van plantaardige grondstoffen. De milde reiniger is de beste reiniger van Royl voor regelmatig gebruik. Door zijn natuurlijke samenstelling is deze minimaal belastend voor het milieu. Royl milde reiniger is niet bedoeld voor het intensief reinigen van sterk vervuilde of slecht onderhouden vloeren. Daarvoor kunt u het beste de Royl intensieve reiniger gebruiken.

Toepassing Royl

Royl milde reiniger is uitermate geschikt voor het ecologisch en mild reinigen van sterk vervuilde geoliede of in de was gezette vloeren. Naast hout is Royl ook geschikt voor het ecologisch en mild reinigen van andere afwasbare oppervlakken. Gebruik dit product voor regelmatige reiniging van uw vloer of andere afwasbare oppervlakken.

Droging Royl

Royl milde reiniger is in het algemeen beloopbaar na ca. 30 minuten. Droogtijden gelden bij 20°C en 65 % RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Onder ongunstiger omstandigheden rekening houden met langere droogtijden.

Rendement Royl

Royl milde reiniger heeft een verbruik van ongeveer 50 ml op 5 liter warm water.

Productinformatie

Samenstelling Royl

Royl milde reiniger is op basis van plantaardige anionische was actieve stoffen, plantaardige zeep, alcohol, natuurlijke gom en een mengsel van natuurlijke etherische oliën.

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: