Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Rigostep Royl onderhoudsolie blank

€ 22,50

* Verplichte velden

Details

Royl Onderhoudsolie Blank

Royl onderhoudsolie blank is geschikt voor geoliede oppervlakken. De olie bestaat uit een mengsel van plantaardige oliën en is prettig verwerkbaar en sneldrogend. Door de natuurlijke samenstelling is deze minimaal belastend voor het milieu. 

Toepassing Royl

Royl onderhoudsolie blank is uitermate geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van met olie behandelde oppervlakken zoals houtenvloeren, meubelen, tafel- en werkbladen. Royl onderhoudsolie blank is geur arm, zeer diep indringend en goed vuil- en waterafstotend. Na het aanbrengen en inwrijven vormt de olie in reactie met zuurstof een taaie dichte beschermlaag. Royl onderhoudsolie blank kan indien gewenst aangekleurd worden met kleurpigmenten van Royl. De normale verhouding is ½ blikje kleurpigment op één liter olie.

Droging Royl

Royl onderhoudsolie blank is in het algemeen beloopbaar na ca. 6 – 12 uur.
Het oppervlak heeft 2 – 3 dagen nodig voor volledige uitharding. Droogtijden gelden bij 20°C en 65 % RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Onder ongunstiger omstandigheden rekening houden met langere droogtijden. 

Rendement Royl

Royl onderhoudsolie blank geeft afhankelijk van de opname door de ondergrond en applicatiemethode een rendement van ca. 60 tot 100 m2 per liter.

 

Productinformatie

Samenstelling Royl

Royl onderhoudsolie blank bevat gekookte lijnolie en andere onverzadigde, drogende oliën die harden (oxideren) in een reactie met zuurstof. Lijnolie is de snelst drogende plantaardige olie met een sterk hout-indringend en vocht-beschermend vermogen.

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: