Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Rigostep Royl voedende vloerzeep

Normale prijs: € 11,50

Special Price € 10,30

* Verplichte velden

Details

Royl Voedende Vloerzeep

Royl voedende vloerzeep is een biologisch mild geurend onderhoudsmiddel op basis van plantaardige grondstoffen. De voedende vloerzeep van Royl heeft een reinigende, beschermende en voedende werking. Door zijn natuurlijke samenstelling is deze minimaal belastend voor het milieu. Royl voedende vloerzeep is niet bedoeld als reinigingsmiddel. Voor intensieve of regelmatige reiniging kunt u het beste Royl intensieve of milde reiniger gebruiken.

Toepassing Royl

Royl voedende vloerzeep is bedoeld voor het wekelijkse onderhoud van houten vloeren. Royl voedende vloerzeep is geschikt voor houten vloeren met naturel of donkere kleuren. De vloerzeep laat na elke behandeling een dun, beschermend en voedend zeeplaagje achter. Voor vloeren met witte of lichte kleuren raden wij aan de Royl voedende vloerzeep wit te gebruiken.

Droging Royl

Royl voedende vloerzeep is in het algemeen beloopbaar na ca. 45 minuten. Droogtijden gelden bij 20°C en 65 % RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Onder ongunstiger omstandigheden rekening houden met langere droogtijden

Rendement Royl

Royl voedende vloerzeep heeft een verbruik van ongeveer 50 ml op 5 liter warm water.

Productinformatie

Samenstelling Royl

Royl voedende vloerzeep is op basis van hoogwaardige plantaardige grondstoffen.

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: