Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Rigostep Royl voedende vloerzeep Wit

Normale prijs: € 12,40

Special Price € 11,90

* Verplichte velden

Details

Royl Voedende Vloerzeep Wit

Royl voedende vloerzeep wit is een biologisch mild geurend onderhoudsmiddel op basis van plantaardige grondstoffen. De voedende vloerzeep van Royl heeft een reinigende, beschermende en voedende werking. Door zijn natuurlijke samenstelling is deze minimaal belastend voor het milieu. Royl voedende vloerzeep wit is niet bedoeld als reinigingsmiddel. Voor intensieve of regelmatige reiniging kunt u het beste Royl intensieve of milde reiniger gebruiken.

Toepassing Royl

Royl voedende vloerzeep wit is bedoeld voor het wekelijkse onderhoud van houten vloeren. Royl voedende vloerzeep wit is geschikt voor houten vloeren met witte en lichte kleuren. De vloerzeep laat na elke behandeling een dun, beschermend en voedend zeeplaagje achter. Voor vloeren met naturel of donkere kleuren raden wij aan de Royl voedende vloerzeep (naturel) te gebruiken.

Droging Royl

Royl voedende vloerzeep wit is in het algemeen beloopbaar na ca. 45 minuten. Droogtijden gelden bij 20°C en 65 % RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Onder ongunstiger omstandigheden rekening houden met langere droogtijden.

Rendement Royl

Royl voedende vloerzeep wit heeft een verbruik van ongeveer 50 ml op 5 liter warm water.

 

Productinformatie

Samenstelling Royl

Royl voedende vloerzeep wit is op basis van hoogwaardige plantaardige grondstoffen.

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: