Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Rigostep Skylt Titanium

Normale prijs: € 54,95

Special Price € 44,30

* Verplichte velden

Details

Skylt Titanium

Skylt titanium is een unieke 2 componenten high solid polyurethaanlak. Skylt titanium is een product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt. Skylt is aan te brengen als volledig beschermend laksysteem in slechts 2 lagen, dit staat gelijk aan 3 lagen skylt original. Titanium kan ook als een top laag op Skylt Original aangebracht worden om de glansstreep bestendigheid te verhogen. Skylt kan gebruikt worden op houtenvloeren, kurkvloeren, meubelen, linoleum, betonlookvloeren en zelfs op de meeste PVC vloeren.

Toepassing Skylt

Skylt titanium is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slijtvast. Met Skylt behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden gereinigd met Skylt conditioner. Skylt titanium is nog slijtvaster en beschermd nog beter dan skylt original. Beide lakken zijn uitermate geschikt voor intensief belaste ruimtes zoals: woonruimtes, kantoren, winkels, restaurants en openbare ruimtes.

Droging Skylt

Skylt titanium is in het algemeen beloopbaar na 12 tot 16 uur. Droogtijden gelden bij 20°C en 65 % RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Onder ongunstiger omstandigheden rekening houden met langere droogtijden.

Rendement Skylt

Skylt titanium geeft, afhankelijk van de opname door de ondergrond en applicatiemethode, een rendement van ca. 10 m2 per liter.

Productinformatie

Samenstelling Skylt

Skylt titanium is een polyurethaanlak op waterbasis. Skylt is oplosmiddelarm en voldoet aan arbo.

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: