Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Meer afbeeldingen

Skylt Original lak

Normale prijs: € 36,95

Special Price € 29,95

* Verplichte velden

Details

Skylt Original

Skylt original is een unieke 2 componenten polyurethaanlak. Skylt is een product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. Skylt kan worden aangebracht op houtenvloeren, kurkvloeren, meubelen, linoleum, betonlookvloeren en zelfs op de meeste PVC vloeren.

Toepassing Skylt

Skylt original is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slijtvast. Met Skylt behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden gereinigd met Skylt conditioner. Skylt original is zo slijtvast en beschermend dat het uitermate geschikt is voor intensief belaste ruimtes zoals: woonruimtes, kantoren, winkels, restaurants en openbare ruimtes.

Droging Skylt

Skylt original is in het algemeen beloopbaar na 12 tot 16 uur. Droogtijden gelden bij 20°C en 65 % RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Onder ongunstiger omstandigheden rekening houden met langere droogtijden.

Rendement Skylt

Skylt original geeft, afhankelijk van de opname door de ondergrond en applicatiemethode, een rendement van ca. 10 tot 12 m2 per liter.

Productinformatie

Samenstelling Skylt

Skylt original is een polyurethaanlak op waterbasis. Skylt is oplosmiddelarm en voldoet aan arbo.

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Gebaseerd op uw selectie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in de volgende artikelen: