Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

SKYLT lak voor de ultra matte hout look

SKYLT lak is een ultra matte parketlak voor de onbehandelde hout look 


De trend voor dit moment is een onbehandelde hout look voor uw houten vloer of houten meubels. Met de SKYLT lak van De Vloeren Kenner is dat mogelijk. De lak is zeer eenvoudig zelf aan te brengen. Uiteraard kunnen wij de SKYLT lak ook in onze fabriek machinaal op uw vloer aanbrengen.

Ondanks de onzichtbare, natuurlijke uitstraling van de SKYLT lak beschermt de lak je houten vloer optimaal! De vloer is tevens onderhoudsvriendelijk. Dweilen met een SKYLT Conditioner volstaat.  


Ook Eigen Huis en Tuin koopt haar houten vloeren met SKYLT lak bij De Vloeren Kenner


Eiken-houten-vloer-met-skylt-lak

Op de foto heeft Thomas van Eigen Huis & Tuin een prachtige woonkamer opgeleverd met een eiken houten vloer van De Vloeren Kenner. De vloer is 25 cm breed en behandeld met Skylt lak waardoor de natuurlijke houtlook behouden blijft. De eiken vloer is uitermate geschikt voor de woonkamer en keuken. Vloeistoffen zoals koffie, fris en rode wijn blijven op de vloer liggen en trekken er niet in. Tevens is de houten vloer makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De vloer is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed.