Kies voor een ultra matte lak van SKYLT | De Vloeren Kenner

Banner SKYLT lak

Ben je op zoek naar een ultra matte lak waarmee je de onbehandelde hout look behoudt? Kies dan voor SKYLT lak van RIGO verffabriek

Het zal je maar gebeuren. Er valt een glas rode wijn om op je net nieuw gekochten houten vloer. Als je er niet snel bij bent dan is de kans groot dat er een rode vlek achter blijft op je parketvloer. Gelukkig kun je dit probleem eenvoudig voorkomen met SKYLT lak. De SKYLT lakken van RIGO Verffabriek zijn ondoorzichtig en zijn uitermate geschikt om je houten vloer, tafel of kast te beschermen tegen vloeistoffen. 

Ultra matte lak kopen

Op zoek naar een ultra matte lak voor je houten vloer, parketvloer, tafel of kast? Bekijk dan de lakken van De Vloeren Kenner. In ons uitgebreide assortiment van lakken kom je onder andere de SKYLT lak van RIGO verffabriek tegen. Deze onzichtbare lak zorgt ervoor dat de gelakte ondergrond zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. In het geval van een eiken houten vloer is dat dus de natuurlijke hout look.

SKYLT Original lak #5510

SKYLT Original lak #5510 is een watergedragen 2-componenten Poly-Urethaan lak. De lak biedt een onzichtbare bescherming en zorgt ervoor dat de onbehandelde hout look behouden blijft. SKYLT Original lak is met name geschikt voor lichte ondergronden. Gebruik voor donkere ondergronden SKYLT Titanium #5550.

Het aanbrengen van SKYLT Original lak kan zeer eenvoudig met een lakroller. Om een optimaal resultaat te bereiken is het noodzakelijk dat er 3 lagen worden aangebracht. Hierbij kun je kiezen uit de volgende opbouw.

Voor het aanbrengen van de laatste laklaag is het verstandig om het oppervlak tussen te schuren met een schuurpapier P120.

SKYLT Original lak #5510 (0,5L)     SKYLT Original lak #5510 (1L)     SKYLT Original lak #5510 (4L)

SKYLT Titanium lak #5550

SKYLT TItanium #5550 is een watergedragen 2-componenten Poly-Urethaan lak. De lak biedt een onzichtbare bescherming en zorgt ervoor dat onbehandelde hout look behouden blijft. SKYLT Titanium is met name geschikt voor donkere ondergronden. Gebruik voor lichte ondergronden SKYLT Original #5510.

Het aanbrengen van SKYLT Titanium lak kan zeer eenvoudig met een lakroller. Om een optimaal resultaat de bereiken is het noodzakelijk dat er 3 lak lagen worden aangebracht. Hierbij kun je kiezen iot de volgende opbouw.

Voor het aanbrengen van de laatste laklaag is het verstandig om het oppervlak tussen te schuren met schuurpapier P120.

SKYLT Titanium lak #5550 (1L)       SKYLT Titanium lak #5550 (4L)

SKYLT Grondlak #5020

SKYLT Grondlak #5020 is een watergedragen 1-component Poly-Uretaan Acylaat grondlak. Deze grondlak biedt in combinatie met SKYLT Original een onzichtbare bescherming. SKYLT Grondlak is met name geschikt voor lichte ondergronden zoals onbehandeld hout. Hierbij kun je denken aan parket, houten vloeren, hout- en fineerwerk maar ook tafels en andere meubels van hout. Gebruik voor donkere ondergronden SKYLT Titanium #5550 als grondlaag. De SKYLT Grondlak #5020 is alleen geschikt voor binnen toepassingen.

SKYLT Grondlak lak #5020 (1L)        SKYLT Grondlak lak #5020 (4L)

SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K Clear #5050, White #5051 en Black #5052

SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K is een overlakbare 2-componentenolie. De overlakbare olie combineert het uiterlijk van een olie-vloer met de krachtige bescherming en gemak in onderhoud van een lakvloer. Uitermate geschikt voor het aanzetvrij kleuren van parket en houten vloeren maar ook hout- en fineerwerk, tafels en andere meubels van hout. De Overlakbare Kleurolie kun je aankleuren met losse kleurpigmenten voor het maken van alle kleuren van de regenboog.

De Overlakbare Kleurolie moet worden afgewerkt met twee lagen lak. Gebruik als eerste laklaag uitsluitend SKYLT Original #5510 of SKYLT Titanium #5550.

SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K Clear #5050 (1L)        SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K White #5051 (1L)        SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K Black #5052 (1L)

   

 

 

 

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW TENZIJ ANDERS VERMELD! © 2021 De Vloeren Kenner B.V. All Rights Reserved.