Laminaat vloer

(46)

Laminaat vloer kopen

Bij de laminaat vloeren van De Vloeren Kenner staan uw wensen met betrekking tot duurzaamheid, installatiegemak en onderhoud centraal. De laminaat vloeren zorgen door het lijnenspel van de microgroeven voor een optisch vergrotend effect. De unieke decors zijn... Lees verder

Pagina
per pagina

Laminaat vloer kopen bij De Vloeren Kenner

Ben je van plan om een laminaat vloer te kopen? Bekijk dan ons ruimte assortiment aan laminaat vloeren online. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Wil je de warmte van eikenhout met een design van Douwes Dekker? Of is een modern en stijlvol laminaat iets wat beter bij je past? Wit laminaat, grijs laminaat of een andere kleur laminaat kopen? Bij ons os het allemaal mogelijk.

Laminaat vloeren prijzen

Bij De Vloeren Kenner hebben wij veel verschillende soorten en kwaliteiten laminaatvloeren, waardoor de prijzen kunnen verschillen per product en kwaliteit. Om te vraag te beantwoorden "laminaat vloeren prijzen?" dien je rekening te houden met de volgende factoren:

  • Het aantal m2 in de kamer waar je het laminaat nodig hebt
  • Het snijverlies (gemiddeld 10% voor een laminaatvloer)
  • De kwaliteit en de prestatie van het laminaat
  • Is er eventueel een ondervloer nodig

Als bovengenoemde vragen beantwoord zijn kan de m2 prijs voor een laminaatvloer worden afgegeven.

Laminaat ondervloer

De laminaat ondervloer is een belangrijk punt om over na te denken. Hierbij is het van belang om na te gaan op wat voor een dekvloer (ondergrond) de laminaat vloer wordt gelegd en of er voldaan moet worden aan de 10 dB geluidsnorm voor appartementen. De specialisten van De Vloeren Kenner helpen je graag verder om de juiste laminaat ondervloer te kiezen.

Laminaat van De Vloeren Kenner 

Ben jij van plan om laminaat vloer te kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment laminaat vloeren online. Uiteraard is het ook mogelijk om onze laminaat vloeren te komen bekijken in onze showroom in Veenendaal. Bij De Vloeren Kenner ben je verzekerd van een kwalitatieve vloer voor de meest aantrekkelijke prijs. Alle materialen voor onze vloeren worden op een duurzame manier geproduceerd en samengesteld. De laminaat vloeren zijn gemakkelijk te installeren en eenvoudig te onderhouden. 

Laminaat laten leggen 

Wil jij je net gekocht laminaat vloer graag door ons laten leggen? Bij De Vloeren Kenner hebben wij een eigen klusteam van proffesionele parketteurs die jouw nieuwe vloer met de hoogste service én voor de scherpste prijs komen leggen. Zo kun jij je nieuwe laminaat vloer al laten leggen voor €12,35 per m2. Bij het opleveren van de vloer krijg je dan ook nog tips over het onderhouden van je nieuwe vloer. Zo ben jij gegarandeert van de langste levensduur van je nieuwe vloer! 

Wat is laminaat? 

Laminaat is een vloersoort die bestaat uit verschillende compositiemateriaal. Zo is een laminaatvloer opgebouwd uit: een stabiliserende onderlaag, klikverbinding, HDF kern, decor laag en een slijtvaste toplaag. De decorlaag zorgt voor de gewenste houtlook die de laminaatvloeren hebben. De toplaag is erg belangrijk en zorgt voor de duurzaamheid en slijtweerstand van de vloer. 

Laminaat in verschillende kleuren 

Bij De Vloeren Kenner koop je laminaat in verschillende kleuren. Zo kun je jouw laminaat vloer perfect laten aansluiten op de gewenste sfeer en stijl die jij wilt creëeren in jouw ruimte. Bij De Vloeren Kenner hebben wij de volgende kleuren in ons assortiment: 

Laminaat merken 

Bij De Vloeren Kenner hebben wij verschillende merken in ons assortiment. Bij het kiezen van deze merken hebben wij gekeken naar de duurzaamheid, kwaliteit en prijs van de producten. Zo vind je bij ons alleen de beste producten voor de meest aantrekkelijke prijs. In ons assortiment vind je de volgende merken: 

Hoe leg je laminaat

Door het kliksysteem in de laminaatvloeren zijn deze vloeren heel eenvoudig te leggen, ook als je niet veel ervaring hebt met klussen of vloeren leggen. Een aantal punten waar goed op gelet moet worden om het beste resultaat te krijgen zijn: 

  • Maak gebruik van een goede ondervloer. Een goede ondervloer bescherm het laminaat tegen vocht en egaliseerd de vloer, waardoor je geen problemen krijgt bij het leggen. Als je in een appartement woont en onderburen hebt moet je voldoen aan de richtlijnen voor geluidsoverlast. Dan is het erg belangrijk dat je een ondervloer hebt die voldoet aan de 10db normering. Hiermee voorkom je dat je in geval van calamiteiten je complete laminaat vloer eruit moet halen om een nieuwe ondervloer te leggen. 
  • Zorg ervoor dat je de laminaat vloer 48 uur laat acclimatiseren in de kamer waar je deze gaat leggen. Zo voorkom je dat de vloer gaat uitzetten als er een temperatuurverschil is tussen de ruimtes. 
  • Omdat laminaat vloeren kunnen uitzetten bij verschillende temperaturen (denk aan de zomer of wintermaanden) is het belangrijk dat je de vloer nooit strak tegen de muur aan legt. Maak gebruik van afstandhouders en laat altijd 1 tot 2 cm ruimte tussen de laminaat vloer en de muur. Zo voorkom je dat de vloer bol gaat staan. 

Zie je het toch niet zitten om je laminaat vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice

Laminaat onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je laminaat vloer lang mooi blijft is het belangrijk dat je er voorzichtig mee om gaat en deze op een goede manier schoon maakt. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet: 

  • Door de toplaag op het laminaat hecht stof zich niet aan het laminaat. Hierdoor is stofzuigen de meest simpele en effectieve manier om je vloer te onderhouden. 
  • Laminaat is prima schoon te maken met water, maar gebruik niet teveel water. Maak een sopje van water en een speciale laminaat reiniger. Hiermee kun je het laminaat dweilen, zorg er wel voor dat de dweil licht vochtig is. 
  • Om je laminaat vloer te beschermen tegen krassen van meubels is het goed om gebruik te maken van viltjes. De meeste krassen worden vaak veroorzaakt door het verschuiven van meubels. 

Laminaat en vloerverwarming 

Heb je vloerverwarming in je woning of wil je graag vloerverwarming laten plaatsen in je nieuwe woning? Maak je geen zorgen al onze laminaat vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Let er wel op dat je de juiste ondervloer kiest, niet alle ondervloeren zijn namelijk geschikt voor vloerverwarming. Hier vind je ons assortiment aan ondervloeren geschikt voor vloerverwarming

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW TENZIJ ANDERS VERMELD! © 2021 De Vloeren Kenner B.V. All Rights Reserved.