Laminaat vloer

(46)

Laminaat vloeren van nu

Bij de laminaat vloeren van De Vloeren Kenner staan uw wensen met betrekking tot duurzaamheid, installatiegemak en onderhoud centraal. De laminaat vloeren zorgen door het lijnenspel van de microgroeven voor een optisch vergrotend effect. De unieke decors zijn... Lees verder

Pagina
per pagina

Laminaat vloer kopen bij De Vloeren Kenner

Ben je van plan om een laminaat vloer te kopen? Bekijk dan ons ruimte assortiment aan laminaat vloeren online. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Wil je de warmte van eikenhout met een design van Douwes Dekker? Of is een modern en stijlvol laminaat iets wat beter bij je past? Wit laminaat, grijs laminaat of een andere kleur laminaat kopen? Bij ons os het allemaal mogelijk.

Laminaat vloeren prijzen

Bij De Vloeren Kenner hebben wij veel verschillende soorten en kwaliteiten laminaatvloeren, waardoor de prijzen kunnen verschillen per product en kwaliteit. Om te vraag te beantwoorden "laminaat vloeren prijzen?" dien je rekening te houden met de volgende factoren:

  • Het aantal m2 in de kamer waar je het laminaat nodig hebt
  • Het snijverlies (gemiddeld 10% voor een laminaatvloer)
  • De kwaliteit en de prestatie van het laminaat
  • Is er eventueel een ondervloer nodig

Als bovengenoemde vragen beantwoord zijn kan de m2 prijs voor een laminaatvloer worden afgegeven.

Laminaat ondervloer

De laminaat ondervloer is een belangrijk punt om over na te denken. Hierbij is het van belang om na te gaan op wat voor een dekvloer (ondergrond) de laminaat vloer wordt gelegd en of er voldaan moet worden aan de 10 dB geluidsnorm voor appartementen. De specialisten van De Vloeren Kenner helpen je graag verder om de juiste laminaat ondervloer te kiezen.

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW TENZIJ ANDERS VERMELD! © 2021 De Vloeren Kenner B.V. All Rights Reserved.