Bekijk hele Assortiment
Header showroom De Vloeren Kenner

Onze showroom

Kies uw droomvloer

Showroom - wand visgraat

Kies uw droomvloer

Bent u op zoek naar uw droomvloer? Bezoek dan onze showroom van De Vloeren Kenner in Veenendaal. Hier vindt u een ruim assortiment aan houten vloeren, PVC en laminaat. Onze specialiteit ligt bij het maken van houten vloeren in lamelparket, eiken visgraat en eiken Hongaarse punt.

Bij ons begint u met het kiezen van de grootte van de plank, gevolgd door de sortering en tot slot de bewerking en afwerking van de vloer. Wij bieden een breed scala aan opties voor elk interieur en persoonlijke smaak.

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer die past bij uw wensen en eisen. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment aan vloeren. We zien u graag bij De Vloeren Kenner!

Houten vloeren

Showroom De Vloeren Kenner

Houten vloeren

Een nieuwe vloer is een geweldige investering die de waarde van je huis kan verhogen en de sfeer en uitstraling kan verbeteren. Bij De Vloeren Kenner staan we voor je klaar met een ruim assortiment aan houten vloeren om uit te kiezen. Maar waarom zou je specifiek bij ons een houten vloer kopen? Allereerst bieden wij hoge kwaliteit houten vloeren aan tegen een betaalbare prijs. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en helpen je graag bij het maken van een keuze die bij jouw stijl en budget past. Daarnaast staat klantgerichtheid bij ons hoog in het vaandel. We willen ervoor zorgen dat al jouw wensen en eisen worden vervuld en dat je volledig tevreden bent met jouw houten vloer. Kortom, bij De Vloeren Kenner ben je verzekerd van een prachtige houten vloer, de laagste prijs en uitstekende service.

PVC vloeren en laminaat

Showroom De Vloeren Kenner - PVC en laminaat PVC vloer - Douwes Dekkers

PVC vloeren en laminaat

Naast prachtige houten vloeren verkopen wij ook scherp geprijsde PVC vloeren en laminaat van onder andere het topmerk Douwes Dekker. In onze showroom laten wij alle mogelijkheden zien en kunt u een goede inschatting maken van hoe onze vloeren bij u in huis zullen staan. Een ruim assortiment aan PVC vloeren en laminaat zorgen ervoor dat u altijd bij ons zult slagen. Onze behulpzame medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelen op vloerengebied en zullen u voorzien van het beste advies over bijvoorbeeld het soort te gebruiken ondervloer, de mooiste afwerking en het beste onderhoud.

Adres en openingstijden

De Vloeren Kenner B.V.
Newtonstraat 5
3902 HP  Veenendaal
0318 – 41 65 55
info@devloerenkenner.nl

Maandag 08:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Wilt u liever langskomen op een avond? Dan verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. Onze adviseurs helpen u graag.