Bekijk hele Assortiment
Home/Werken bij De Vloeren Kenner
header collega's

Werken bij De Vloeren Kenner

In een dynamische branche als de interieurbranche zijn wij altijd op zoek naar goede collega’s. Collega’s die ons dagelijks werk nog leuker maken en waar we van kunnen leren en die wijzelf iets bij kunnen brengen. Ben jij die enthousiaste en leergierige vakman of vakvrouw solliciteer dan nu op een van de openstaande functies.

Ons bedrijf

Ingang pand De Vloeren Kenner

Ons bedrijf

De Vloeren Kenner is een ontzettend leuk bedrijf om voor te werken. Een klein bedrijf in omvang, maar een groot bedrijf in het produceren, afwerken, leveren en installeren van houten vloeren. De nummer 1 van Nederland. Een belangrijke kwaliteit is het volledig kunnen samenstellen van een houten vloer en deze binnen korte tijd, volledig afgewerkt en tegen zeer scherpe prijzen bij jouw thuis leveren. Alle patronen en maten hebben wij op voorraad zodat wij onze afspraken, gemaakt in de winkel of webshop na kunnen komen. Omdat wij alle mogelijke maten en patronen ook nog eens in alle kleuren van de regenboog af kunnen werken zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe leuk is het om binnen dit proces een belangrijke schakel te zijn?

Solliciteer nu

Denk jij dat jij de aangewezen persoon bent voor een van de openstaande functies? Solliciteer nu op de individuele pagina van de desbetreffende vacature.

Stagiaires

Wij hebben altijd wel een plek vrij voor een leergierige student! Ook hiervoor mag jij een e mail sturen naar ons info mailadres.