Bekijk hele Assortiment
Home/Legservice
Legservice De Vloeren Kenner

Legservice

De Vloeren Kenner is een gerenommeerde leverancier van houten vloeren, PVC vloeren en laminaat. Service en een topkwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze parketteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer vakkundig wordt gelegd.

De Vloeren Kenner is een gerenommeerde leverancier van houten vloeren, PVC vloeren en laminaat. Service en een topkwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze parketteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer vakkundig wordt gelegd.

Parketteurs met jaren ervaring

Zowel houten vloeren, PVC als laminaat

Vloer laten leggen: onze diensten

Afhankelijk van welke soort vloer u wilt laten leggen door onze ervaren parketteurs bieden wij u de volgende diensten aan;

Wat kost het leggen van een vloer?

Legservice - De Vloeren Kenner

Wat kost het leggen van een vloer?

Een nieuwe eiken vloer leggen kan een behoorlijke investering zijn. Maar wat zijn de kosten precies? Er zijn een aantal factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs voor het leggen van een vloer. Allereerst is daar de keuze voor het type vloer (er zijn namelijk verschillende vloeren). Wilt u bijvoorbeeld een PVC vloer, een lamelparket of een eiken visgraat vloer of toch liever een Hongaarse punt? Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en de vorm van de ruimte. Een specialist kan u hierover adviseren.

Het is ook verstandig om te kijken naar de kosten voor het voorbereiden van de ondervloer en het eventueel egaliseren hiervan. En vergeet ten slotte niet de arbeidskosten en de prijs voor materialen. Laat onze specialisten berekenen wat het leggen van de door u gewenste vloer precies gaat kosten.

Laat u vloer leggen door onze specialisten

Eiken Hongaarse punt leggen De Vloeren Kenner

Laat u vloer leggen door onze specialisten

Het leggen van een nieuwe vloer kan een lastige taak zijn en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het goed gebeurt. Het is daarom een goed idee om het aan professionals over te laten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het leggen van verschillende soorten vloeren en weten precies wat er nodig is om een perfecte vloer te leggen.

Of u nu kiest voor hout, laminaat of PVC, onze specialisten zorgen voor een vakkundig gelegde vloer die jarenlang meegaat. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van vloeren en kunnen ze u adviseren welke vloer het beste bij uw huis en stijl past. Laat u vloer leggen door onze specialisten en geniet van een prachtige nieuwe vloer zonder de stress en zorgen van het leggen ervan.

Uw nieuwe vloer gegarandeerd goed gelegd

Een nieuwe vloer is een flinke investering voor uw huis en daarom is het belangrijk dat deze goed gelegd wordt. Bij ons kunt u er echter op vertrouwen dat uw nieuwe vloer gegarandeerd goed gelegd wordt. De door ons gelegde vloeren bezorgen onze klanten veel woonplezier.

Onze professionele vakmensen hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het leggen van verschillende soorten vloeren. Wij bieden daarom niet alleen de hoogste kwaliteit materialen, maar ook de beste service en vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer niet alleen mooi oogt, maar ook volledig vlak en stevig is gelegd, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten. Kies voor zekerheid en laat uw nieuwe vloer door ons leggen.

Visgraatvloer laten leggen

Eiken visgraat installeren - De Vloeren Kenner

Visgraatvloer laten leggen

Wanneer u een visgraatvloer wilt laten leggen, is het belangrijk om te weten wat er allemaal bij komt kijken. Een visgraatvloer is namelijk een vloer die veel vakmanschap vereist. Het is een mooi en tijdloos patroon, maar het leggen ervan is geen gemakkelijke klus.

Het begint allemaal met een goede ondervloer en daarna moet er veel aandacht besteed worden aan de plaatsing van de houten planken. Dit vergt nauwkeurigheid en precisie, maar als het goed wordt gedaan, kan een visgraatvloer een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur. Het is daarom belangrijk om een professional in te schakelen die ervaring heeft met het leggen van visgraatvloeren en u kan adviseren over de verschillende opties. Zo kunt u straks genieten van een schitterende visgraatvloer in uw woning.

Vloer egaliseren (of laten egaliseren)

Vloer egaliseren

Vloer egaliseren (of laten egaliseren)

Wanneer u een houten vloer, PVC vloer of laminaat gaat leggen, is het van essentieel belang dat de ondervloer volledig vlak is. Anders kan het leggen van de nieuwe vloer leiden tot problemen zoals bobbels en holtes. Het egaliseren van de vloer is daarom een cruciale stap in het proces.

De meest gebruikte methode is het aanbrengen van egaline, een dikke vloeibare substantie die zich goed verspreidt. Voordat u echter kunt beginnen met het egaliseren is het belangrijk om de vloer goed schoon te maken en eventuele scheuren en gaten te vullen. Door deze stappen zorgvuldig te volgen, bent u verzekerd van een solide ondergrond voor uw nieuwe vloer, wat zal resulteren in een mooie en duurzame finish die lang meegaat.

Koop uw vloer inclusief legservice bij De Vloeren Kenner

Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw huis? Overweeg dan om uw vloer inclusief legservice te kopen bij De Vloeren Kenner! Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in de vloerenbranche en staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste vloer voor uw woning. Bij ons krijgt u niet alleen hoogwaardige kwaliteit vloeren (tegen een scherpe prijs), maar ook een professionele legservice.

Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat uw vloer perfect geïnstalleerd wordt, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan vloeren in verschillende kleuren, materialen en stijlen om aan al uw wensen te voldoen. Kom vandaag nog langs bij De Vloeren Kenner en ontdek hoe wij uw woning naar een hoger niveau kunnen tillen met onze hoogwaardige vloeren en professionele legservice!

Goedkope vloerlegger inhuren!

PVC vloer leggen - De Vloeren Kenner

Goedkope vloerlegger inhuren!

Als u een nieuwe vloer wilt leggen, maar geen fortuin wilt uitgeven, kan het inschakelen van een goedkope vloerenlegger een voor de hand liggende keuze zijn. Maar let op: goedkoop betekent niet altijd goed. Zorg er daarom voor dat u een professionele vloerenlegger kiest met voldoende ervaring en kennis op het gebied van vloeren.

Het is belangrijk om te weten welk materiaal u wilt gebruiken voor uw nieuwe vloer. Er zijn veel verschillende soorten vloeren die verschillen in eigenschappen, onderhoud en prijs. Hoe handig is het als de vloerenlegger die uw vloer legt dagelijks met dezelfde benodigde materialen werkt. Naast dat onze parketteurs echt goed zijn zijn zij ook niet duur. Een makkelijke keuze dus!

Houten vloer leggen (onze meest gekozen vloeren)

Als u overweegt om een houten vloer te leggen, is het belangrijk om te weten waar u aan begint. Het kan namelijk een tijdrovende klus zijn. Een houten vloer kan een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur, maar vereist wel enige kennis en expertise om te installeren.

Voordat u een keuze maakt, is het belangrijk om uzelf af te vragen of u de tijd en het geduld hebt om dit project zelf uit te voeren. Als dat niet het geval is, kunt u altijd een professional inhuren om het werk voor u te doen. Indien u toch besluit om het zelf te doen, zorg er dan voor dat de vloer recht ligt en dat alle planken goed bij elkaar passen. Het installeren van een houten vloer kan een uitdagende klus zijn, maar het eindresultaat is het zeker waard.

Bent u handig genoeg zelf een vloer te leggen?

Laminaat leggen - De Vloeren Kenner

Bent u handig genoeg zelf een vloer te leggen?

Het leggen van een nieuwe vloer kan een behoorlijke klus zijn, maar het is zeker mogelijk om dit zelf te doen. Of u nu een houten vloer, laminaat of PVC vloer wilt leggen, met de juiste voorbereiding en gereedschap kunt u een prachtig resultaat behalen.

Het is belangrijk om te beginnen met het zorgvuldig plannen van het project en het juiste materiaal te kiezen. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de ondervloer vlak en schoon is voordat u begint met het leggen van de nieuwe vloer. Het kan wat tijd in beslag nemen, maar met wat onderzoek en praktijkervaring kunt u uw eigen vloer leggen en besparen op de kosten van het inhuren van een professional.