Bekijk hele Assortiment
Home/Visgraat vloer
Douwes Dekker PVC visgraat Pepermunt woonkamer

Visgraat vloer

De Vloeren Kenner is een gerenommeerde leverancier van visgraat vloeren. Service en een topkwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Door ons zeer brede assortiment aan visgraat vloeren zult u altijd bij ons slagen!

De Vloeren Kenner is een gerenommeerde leverancier van visgraat vloeren. Service en een topkwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Door ons zeer brede assortiment aan visgraat vloeren zult u altijd bij ons slagen!

Waarom u moet kiezen voor een visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Ten eerste is de visgraat stijl al eeuwenlang populair en heeft het een tijdloze elegantie waardoor het nooit uit de mode zal raken. Bovendien is De Vloeren Kenner een expert in de installatie van visgraat vloeren en biedt een breed scala aan materialen en afwerkingen om uit te kiezen, zodat u de perfecte vloer kunt vinden die aan uw behoeften en stijl voldoet.

Onze vloeren zijn er in verschillende breedtes en een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren, zodat u de perfecte match met uw interieur kunt vinden. We gebruiken alleen eersteklas materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe vloer jarenlang meegaat en u kunt genieten van de luxe uitstraling.

4 verschillende sorteringen eikenhout

Onze vloeren zijn er in verschillende breedtes en een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren, zodat u de perfecte match met uw interieur kunt vinden. We gebruiken alleen eersteklas materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe vloer jarenlang meegaat en u kunt genieten van de luxe uitstraling.

Afwerking van een eiken visgraat vloer met olie of lak

Oliestraat - ingang Oliestraat - uitgang

Afwerking van een eiken visgraat vloer met olie of lak

Bij het afwerken van een eiken visgraatvloer zijn er verschillende opties beschikbaar, namelijk olie, lak en overlakbare olie. Het kiezen van de juiste afwerking kan een groot verschil maken in zowel het uiterlijk als de duurzaamheid van de vloer. Zo kan een olieafwerking bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling geven en het hout van een diepere kleur voorzien. Aan de andere kant biedt lak meer bescherming tegen krassen en slijtage.

Als u kiest voor overlakbare olie, krijgt u zowel langdurige bescherming als een mooie uitstraling. Het is belangrijk om te bedenken hoeveel gebruik uw vloer zal zien en hoeveel onderhoud u bereid bent te doen voordat u een keuze maakt. De Vloeren Kenner kan u adviseren bij uw keuze.

Is een visgraat vloer met vloerverwarming te combineren?

eiken visgraat vloerverwarming devloerenkenner

Is een visgraat vloer met vloerverwarming te combineren?

Ja, onze visgraat vloeren van eikenhout zijn geschikt voor vloerverwarming. Maar let op: kies wel het juiste type vloerbedekking en controleer of deze volledig compatibel is met uw vloerverwarmingssysteem.

Onze PVC en laminaat visgraat vloeren zijn ideaal voor mensen die vloerverwarming in huis willen installeren. Deze vloeren zijn duurzaam en stijlvol, en kunnen hoge temperaturen aan zonder beschadigd te raken.

Welke lijm gebruikt u voor een eiken visgraat vloer?

Vloerlijm Frencken HE330

Welke lijm gebruikt u voor een eiken visgraat vloer?

Als u op zoek bent naar hoogwaardige vloerlijm voor uw eiken visgraat vloer, dan bent u bij De Vloeren Kenner aan het juiste adres! Wij bieden vloerlijm van de gerenommeerde fabrikant Frencken om ervoor te zorgen dat uw vloer stevig en duurzaam blijft liggen. Of u nu een nieuwe visgraat vloer wilt leggen of uw bestaande vloer wilt vernieuwen, wij hebben de perfecte vloerlijm voor u. En het mooiste is nog wel dat wij niet alleen deskundig advies bieden, maar ook garant staan voor kwaliteit. Dus kom gerust bij ons langs voor al uw vloerlijmbehoeften en laat ons u helpen om uw vloer er fantastisch uit te laten zien.

Visgraat vloer configurator

Vloerenconfigurator

Visgraat vloer configurator

U kunt nu uw eigen visgraat vloer volledige online samenstellen. Kies de gewenste breedte van de plank, uw geliefde sortering (veel tot bijna geen knoest) en de uiteindelijke behandeling in olie of lak.

  • Directe prijsbepaling

  • Bepaal uw gewenste uitstraling

  • Supersnelle levering mogelijk

  • Top legservice

Hoe onderhoud u een eiken visgraatvloer?

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Hoe onderhoud u een eiken visgraatvloer?

Allereerst moet u uw eikenhouten visgraatvloer regelmatig stofzuigen of vegen (minstens een keer per week) om vuil en stof te verwijderen dat zich in de loop der tijd kan ophopen en het hout beschadigen. Stofzuigen kan vaker nodig zijn als u huisdieren of veel voetgangers hebt.

Een andere manier om uw eiken visgraatvloer mooi te houden is door hem te dweilen met warm water en een mild reiniger van Royl. Na het dweilen, droog de vloer met een zachte doek of handdoek.

Als er vlekken op uw visgraatvloer komen, gebruik dan een vochtige doek en wat milde vloerzeep van Royl om ze voorzichtig weg te wrijven. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën, want die kunnen de afwerking van het hout beschadigen. Als de vlek hardnekkig is, moet u het aangetaste gedeelte misschien opschuren en opnieuw behandelen.

Snelle levering

Snelle leveringen - De Vloeren Kenner

Snelle levering

Als vloerenbedrijf biedt De Vloeren Kenner ook extra snelle leveringen aan voor eiken visgraat vloeren. Voor onbehandelde visgraat vloeren hebben we een uitgebreide voorraad beschikbaar, waardoor u de vloer direct kunt meenemen of laten bezorgen. Dit is ideaal voor klanten die snel een vloer nodig hebben en geen tijd willen verspillen aan wachten.

Voor geoliede of gelakte vloeren op maat hanteren we slechts een levertijd van enkele dagen. Deze vloeren vereisen extra tijd voor de afwerking, omdat ze behandeld moeten worden met de door u gewenste kleur voordat ze klaar zijn voor installatie.

Wat is een visgraatpatroon?

Visgraat select, kies voor een strakke en evenwichtige visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Wat is een visgraatpatroon?

Het tijdloze visgraatpatroon maakt een grote comeback dankzij zijn boeiende visuele aantrekkingskracht. Elk blok hout overlapt elkaar subtiel, waardoor een opvallend en modern uiterlijk ontstaat dat nog jaren stijlvol geliefd blijft! Dit chique ontwerp maakt een prachtig statement in elke kamer die het siert – geen wonder dat visgraat een blijvertje is!

Bij De Vloeren Kenner vindt u de mooiste visgraatvloeren die er zijn. Of uw stijl nu klassiek of modern is, we hebben een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen om elke ruimte er op zijn best uit te laten zien. Bovendien zijn onze vloeren gemaakt van eersteklas materialen die bestand zijn tegen tijd en slijtage – en dat alles tegen de laagste prijzen!

Welke visgraatvloeren zijn er?

PVC brede visgraat Pepermunt Douwes Dekker keuken

Welke visgraatvloeren zijn er?

Visgraatvloeren zijn er in verschillende materialen, stijlen en maten. Eiken visgraatvloeren zijn een van de populairste keuzes vanwege hun klassieke uiterlijk en duurzaamheid. Het kan in elke kleur worden geolied of gelakt, zodat u het kunt afstemmen op uw bestaande inrichting.

Houten vloeren kunnen een milieuvriendelijk alternatief bieden en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van licht tot donker.

De Vloeren Kenner heeft op dit moment de mooiste visgraat vloeren in lamelparket, PVC of laminaat en niet van massief hout.

Houten visgraat vloer

eiken visgraat vloer - De Vloeren Kenner - sfeerimpressie

Houten visgraat vloer

Visgraat lamelparket is een klassiek, tijdloos ontwerp met een authentieke uitstraling van echt hout. Het unieke patroon van overlappend hout creëert een visueel aantrekkelijk effect dat verfijnde charme toevoegt aan elke kamer.

Visgraatparket is ook ongelooflijk duurzaam en slijtvast, waardoor het parket perfect is voor druk belopen ruimtes in huis. De eiken visgraat vloer is een van de mooiere houten visgraat vloeren.

Welk type visgraatvloer u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat De Vloeren Kenner de perfecte pasvorm heeft. Met onze hoogwaardige producten en lage prijzen hebben ze zeker precies wat u nodig heeft.

Bezoek vandaag nog onze website om uw perfecte visgraatvloer samen te stellen!

Visgraat PVC

Douwes Dekker PVC dryback visgraat Boterkoek restaurant

Visgraat PVC

Visgraat PVC is een uitstekende keuze voor wie een onderhoudsarme en toch stijlvol soort houten vloer zoekt. Dit type vloer is gemaakt van hoogwaardig vinyl, waardoor het er aantrekkelijk en natuurlijk uitziet en ontworpen is om lang mee te gaan.

Een visgraat PVC vloer is zeer goed bestand tegen water, vlekken en krassen, waardoor de PVC vloer ideaal is voor badkamers en keukens. Al onze PVC visgraat kunt u krijgen in plak PVC.

Visgraat laminaat

Douwes Dekker Visgraat Komijn Woonkamer

Visgraat laminaat

Visgraat laminaat is een geweldige optie voor wie een stijlvolle en toch goedkope vloeroplossing zoekt. Dit type visgraat vloer, visgraat laminaat, biedt dezelfde klassieke uitstraling als hardhout, maar tegen een fractie van de kosten.

In tegenstelling tot eikenhout is laminaat duurzamer en gemakkelijk te onderhouden. Het is ook zeer bestand tegen vlekken en slijtage, waardoor visgraat laminaat perfect is voor huizen met actieve kinderen of huisdieren.

Laat uw houten vloer leggen door professionals

Eiken visgraat installeren - De Vloeren Kenner

Laat uw houten vloer leggen door professionals

Voor een perfecte afwerking van uw houten planken is het belangrijk dat uw vloer door professionals wordt gelegd. Laat het werk uitvoeren door ervaren mensen die u kunnen adviseren over allerlei zaken met betrekking tot houten vloeren en installatiemethoden.

Onze parketteurs kunnen uw houten vloerdelen strak leggen en houden rekening met uw gewenste afwerking. Zorgt u wel voor een strakke ondergrond?

Hoe moet ik een visgraat vloer leggen?

Ten eerste moet u een ondergrond kiezen zoals multiplex of betonnen ondervloer om de vloer te ondersteunen. Zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is. Zodra de ondergrond op zijn plaats, legt u de visgraattegels. Begin met het leggen van één rij en bouw van daaruit verder naar buiten toe, zorg ervoor dat de rijen verspringen en controleer of ze waterpas en stevig liggen. Werk het project af met een kit of voegmiddel om uw vloer te beschermen tegen slijtage.

Wat zijn de kosten voor een visgraat vloer?

Laminaat visgraat Kamille - Douwes Dekker - Sfeer - De Vloeren Kenner

Wat zijn de kosten voor een visgraat vloer?

De kosten van visgraat vloeren hangen af van het type en de kwaliteit van het gebruikte materiaal. Eiken visgraat vloeren zijn over het algemeen duurder dan andere materialen, zoals vinyl of laminaat. De totale prijs zal ook afhangen van de grootte van het gebied dat u moet bedekken. U kunt altijd overleggen met een van onze experts voor een nauwkeurigere prijsopgave.

Naast de kosten van de visgraat vloer zelf heeft u ook de kosten van het leggen van de visgraat vloer. Afhankelijk van de ondergrond wordt een visgraat vloer verlijmd of zwevend gelegd.

Voor het laten leggen door de vakbekwame parketteurs van De Vloeren Kenner kunt u contact met ons opnemen om te overleggen wat uw situatie is zodat wij een offerte voor u kunnen maken.

Visgraat vloer prijs

Onze eiken visgraat vloeren starten bij € 36,00 p/m2. Dit is een onbehandelde eiken visgraat vloer. De pvc visgraat vloer van Douwes Dekker “Gemberkoek” kost € 28,45 p/m2 en het laminaat met het visgraat patroon kosten € 35,95 p/m2.

Visgraatvloer zelf leggen of laten leggen

Lamelparket visgraat verlijmd leggen De Vloeren Kenner

Visgraatvloer zelf leggen of laten leggen

Als u graag zelf aan de slag wilt met een visgraat parket vloer leggen, zijn er online voldoende handleidingen te vinden. Maar voor een vakkundig resultaat is het verstandig om ervaren parketteurs in te huren, zoals die van De Vloeren Kenner. Onze vakkundige en gekwalificeerde crew staat garant voor de perfecte afwerking met hun topkwaliteit visgraat leggen!

Waar moet u op letten bij het leggen van een zwevende visgraat vloer?

Bij het zwevend leggen van een visgraat vloer moet u op twee belangrijke dingen letten. Ten eerste, zorg ervoor dat de vloer vlak en egaal is voor de installatie. Ten tweede moet u een ruimte van 5 mm vrijhouden rond de omtrek van de kamer om uitzetting en inkrimping bij warm of koud weer mogelijk te maken. Als u deze punten in gedachten houdt, zal uw visgraat vloer er nog jaren perfect uitzien!

Geniet tenslotte van uw prachtige nieuwe visgraat vloer!

Verschil visgraat en Hongaarse punt

Visgraat vloer - patroon Hongaarse punt - patroon

Verschil visgraat en Hongaarse punt

Visgraat en Hongaarse punt zijn twee klassieke vloerpatronen. Het belangrijkste verschil tussen een visgraat vloer een een Hongaarse punt is dat een visgraat vloer een zigzagpatroon heeft met afwisselend licht en donker, terwijl de Hongaarse punt een dambordpatroon heeft met vier verschillende kleuren. Beide hebben hun eigen uitstraling, dus het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeur!

Visgraat vloeren van de beste merken

Laminaat visgraat Jasmijn - Douwes Dekker - Sfeer - De Vloeren Kenner PVC vloer - Douwes Dekkers

Visgraat vloeren van de beste merken

Naast onze eigen eiken visgraat vloeren verkopen wij ook visgraat vloeren van het merk Douwes Dekker. Deze vloeren zijn te verkrijgen in zowel een PVC variant als een laminaat variant. Een visgraat vloer van Douwes Dekker zorgt voor kwaliteit in huis.

Is een visgraat vloer trendgevoelig?

Visgraat vloeren zijn weer helemaal in en het is gemakkelijk te zien waarom. Het biedt een klassieke look die gemakkelijk kan worden gecombineerd met zowel traditionele als moderne interieurstijlen. Met zijn tijdloze elegantie zijn visgraat vloeren bijna net zo populair als parketvloeren!

Een goedkope visgraat vloer kopen?

Op zoek naar een prachtig, stijlvol en onderhoudsvriendelijk visgraat vloer? Bij De Vloeren Kenner kunt u 7 dagen per week terecht voor het kopen van een visgraat vloer dat uw woning de gewenste upgrade geeft. Een visgraat vloer kopen doet u niet elke dag en daarom staan onze ervaren vloerenkenners, 6 dagen per week, voor u klaar om uw eventuele vragen op een vakkundige manier te beantwoorden. Van maandag tot zaterdag kunt u zowel bij ons in de webshop als in onze showroom ervaren welke visgraat vloeren wij aanbieden en waar u rekening mee moet houden. Ook op zondag bent u welkom in onze webshop waar wij alles omtrent het kopen en onderhouden van visgraat vloeren behandelen en kunt u zelfs online de gewenste hoeveelheid visgraat vloer met eventuele extra benodigdheden bestellen. Koop nu uw visgraat vloer bij De Vloeren Kenner.

Conclusie

Wij hopen dat dit artikel u nuttige informatie heeft gegeven. Van de verschillende beschikbare materialen tot de beste reinigingsmethoden, we zijn er zeker van dat u nu de kennis hebt om een mooie en duurzame visgraatvloer in uw huis te creëren.

Dus waar wacht u nog op? Begin met het creëren van het ultieme pronkstuk met uw nieuwe visgraat vloer!

Veelgestelde vragen over visgraat vloeren

Hoe duurzaam zijn visgraat vloeren?

Visgraat vloeren zijn zeer duurzaam afgewerkt en kunnen vele jaren meegaan als ze goed worden onderhouden. Het soort materiaal dat wordt gebruikt, bepaalt ook de duurzaamheid van uw visgraat vloer. Eiken, vinyl en laminaat zijn allemaal in verschillende mate bestand tegen slijtage.

Hoe moet ik mijn visgraat vloer schoonmaken?

Het is belangrijk dat u de juiste schoonmaakmiddelen voor uw visgraat vloer gebruikt. Afhankelijk van het materiaal hebt u een speciaal schoonmaakmiddel nodig of gewoon warm water en een dweil. Gebruik nooit agressieve chemische reinigingsmiddelen of schuurmiddelen op uw visgraat vloer.

Hoe vaak moet ik mijn visgraat vloer onderhouden?

Afhankelijk van de hoeveelheid verkeer in uw huis moet u uw visgraat vloer om de paar maanden goed schoonmaken. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw visgraat vloer er vele jaren op zijn best blijft uitzien!