Bekijk hele Assortiment
Home/Ondervloeren
Header ondervloeren

Ondervloeren

De Vloeren Kenner is een gerenommeerde leverancier van ondervloeren. Service en een topkwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Door ons zeer brede assortiment aan ondervloeren zult u altijd bij ons slagen!

De Vloeren Kenner is een gerenommeerde leverancier van ondervloeren. Service en een topkwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Door ons zeer brede assortiment aan ondervloeren zult u altijd bij ons slagen!

Ondervloeren kopen bij De Vloeren Kenner

Een goede ondervloer kopen is enorm van belang wanneer u ervoor kiest om laminaat, een PVC vloer of houten vloer zwevend te gaan leggen. Een goede ondervloer zorgt voor een isolerende werking, is vochtwerend en heeft een geluiddempende werking. Een geluiddempende vloer is van belang wanneer u in een appartementencomplex woont en onderburen hebt. Het is dan zelfs verplicht om een ondervloer te gebruiken die voldoet aan de 10dB norm.

Wilt u een ondervloer kopen die geschikt is voor uw situatie. Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Groene ondervloer platen of alufoam ondervloer rollen?

groene ondervloer Ondervloer Alufoam

Groene ondervloer platen of alufoam ondervloer rollen?

Groene ondervloer platen of alufoam ondervloer rollen? Ondervloer laminaat, ondervloer PVC of ondervloer parket?  Er zijn zoveel keuzes aan ondervloeren dat het erg lastig is om de juiste ondervloer te vinden. Het leggen van een ondervloer is vrij eenvoudig. Als u gebruik maakt van groene ondervloer platen dan bent u zo klaar. Maar ook de alufoam ondervloer rollen zijn een echte aanrader. Deze vochtwerende ondervloer heeft een overlap van maar liefst 10 cm zodat optrekkend vocht geen kans maakt.

Ondervloer voor lamelparket

ondervloer houten-vloeren Polyurethaan Eiken lamelparket- De Vloeren Kenner

Ondervloer voor lamelparket

Als u op zoek bent naar de beste (isolerende) ondervloer voor uw lamelparket, dan zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Allereerst is het van belang om te kijken naar de eigenschappen van het lamelparket zelf en welke eisen dit stelt aan de ondervloer en of de ondervloer geschikt is. Daarnaast speelt ook de ondergrond waarop de lamelparketvloer gelegd wordt een grote rol. Een goede ondervloer kan ervoor zorgen dat de vloer comfortabel en geluiddempend is, maar ook dat hij langer meegaat en beter bestand is tegen vocht en temperatuurwisselingen. Het is daarom verstandig om u te laten adviseren door experts op het gebied van ondervloeren voor lamelparket, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Ondervloer voor PVC

Ondervloer heat foil vloerverwarming op rol PVC Visgraat Douwes Dekker Honing hal

Ondervloer voor PVC

Een ondervloer voor PVC is een belangrijke basis voor een duurzame en kwalitatieve vloer. Het is een onopvallend maar cruciaal onderdeel van het installatieproces dat vaak over het hoofd wordt gezien. Een goede ondervloer beschermt de PVC-vloer tegen onregelmatigheden van de originele vloer en voorkomt dat de vloer onnodig kan bewegen. Daarnaast kan een ondervloer ook zorgen voor extra akoestische isolatie en warmte-isolatie. Het kiezen van de juiste ondervloer kan dus een groot verschil maken in de levensduur en het comfort van uw PVC-vloer. Neem de tijd om te onderzoeken welke ondervloer het beste past bij uw vloer en uw levensstijl.

Ondervloer voor laminaat

Ondervloer laminaat Douwes Dekker Visgraat Komijn Woonkamer

Ondervloer voor laminaat

Als u een laminaatvloer gaat leggen, is het belangrijk om er een ondervloer onder te plaatsen. Een van de voordelen van een ondervloer is dat het geluid reduceert. Het kan irritant zijn als u iedere stap die u zet hoort weerklinken in de kamer eronder. Ook zorgt het voor een goede egalisatie van de ondergrond, wat weer een positief effect heeft op de levensduur van de laminaatvloer. Bij het kiezen van een ondervloer is het belangrijk om te letten op de geschiktheid voor vloerverwarming en het niveau van geluidsreductie dat u wilt bereiken. Met de juiste ondervloer voor uw situatie, geniet u straks van een comfortabele en duurzame laminaatvloer.

Ondervloeren: een goede basis voor uw vloer

Een goede ondervloer is essentieel voor het leggen van een nieuwe vloer in uw huis. Het fungeert als basis en zorgt ervoor dat uw vloer er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed presteert. Ondervloeren kunnen verschillen in dikte, materiaal en structuur, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw vloer. Bij het kiezen van een ondervloer is het belangrijk rekening te houden met factoren zoals het type vloer dat u wilt leggen, de eigenschappen van de ruimte en uw eigen verwachtingen voor het eindresultaat. Het investeren in een goede ondervloer kan op de lange termijn de levensduur van uw vloer verlengen en bijdragen aan de waarde van uw huis.

Kies de juiste ondervloer

Overzicht ondervloeren De Vloeren Kenner

Kies de juiste ondervloer

Het kiezen van de juiste ondervloer is van cruciaal belang bij het leggen van een nieuwe vloer. Het zorgt niet alleen voor een goed akoestisch en thermisch comfort, maar het kan ook de levensduur van uw nieuwe vloer verlengen. Er zijn verschillende soorten ondervloeren beschikbaar bij De Vloeren Kenner, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Bij het kiezen van de juiste ondervloer moet u rekening houden met factoren zoals de ondervloerstructuur, het type vloerbedekking en de mate van geluidsisolatie die u nodig heeft. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om de juiste ondervloer te kiezen, omdat deze de basis vormt voor uw nieuwe vloer en u jarenlang van comfort en duurzaamheid zal voorzien.

Werking van een ondervloer?

Een ondervloer is een belangrijk onderdeel van de vloerconstructie. Dit is de laag die als basis fungeert en waarop de bovenste vloer wordt gelegd. Het belangrijkste doel van de ondervloer is om een egale ondergrond te creëren, zodat de bovenste vloer mooi vlak komt te liggen. De werking van een ondervloer gaat echter verder dan dat. Het kan namelijk ook dienen als geluidsisolatie, vochtbarrière en warmte-isolatie. Door de juiste ondervloer te kiezen, kunt u het comfort en de duurzaamheid van uw vloer aanzienlijk verbeteren. Het is daarom verstandig om hier bij het kiezen van een nieuwe vloer goed op te letten.

Geluiddempende ondervloeren en isolerende ondervloeren

Marathon super ondervloer

Geluiddempende ondervloeren en isolerende ondervloeren

Een geluiddempende ondervloer en isolerende ondervloer zijn twee verschillende soorten ondervloeren die elk een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de akoestiek en isolatie van een ruimte. Een geluiddempende ondervloer is ontworpen om contactgeluid te verminderen, wat vaak optreedt wanneer iemand loopt of beweegt op de vloer, terwijl een isolerende ondervloer bedoeld is om thermische isolatie te bieden terwijl het geluidsniveau onder controle wordt gehouden. Beide soorten ondervloeren kunnen u helpen om een ​​rustige en comfortabele leefomgeving te creëren, dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken op basis van uw specifieke behoeften. Door het kiezen van de juiste ondervloer, kunt u genieten van tal van voordelen zoals energiebesparing, geluidsreductie en comfortabel wonen.

Egaliserende ondervloeren

Als u op zoek bent naar een manier om uw vloer gelijk te maken, is een egaliserende ondervloer misschien wel de oplossing voor u. Deze ondervloeren zijn ontworpen om kleine oneffenheden op de bestaande vloer op te vullen en te egaliseren voordat u de nieuwe vloer plaatst. Niet alleen zorgt een geëgaliseerde ondervloer voor een mooier eindresultaat, het kan ook helpen om slijtage en beschadiging aan uw nieuwe vloer te voorkomen. Het is belangrijk om een ondervloer te kiezen die geschikt is voor het type vloer dat u hebt gekozen. Overleg met een professional om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt. Met een egaliserende ondervloer kunt u jarenlang genieten van een mooie, duurzame en egale vloer.