Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Eiken lamelparket / eiken houten vloer vanaf 19,95 per m2

De Vloeren Kenner
 • NIEUW:

  EIKEN LAMELPARKET "NATURE"

  INTRODUCTIE AANBIEDING:
  VAN € 49,95 VOOR € 27,50 PER M2

 • EIKEN LAMELPARKET ONBEHANDELD

  10/3x150x1900mm

  Vanaf € 19,95 per m2
  in 100 kleuren verkrijgbaar

 •  
 • PVC

  Vanaf € 23,95 per m2

 • LAMINAAT

  Vanaf € 7,50 per m2

 

 

 

Ook Eigen Huis & Tuin koopt haar vloeren bij De Vloeren Kenner!

 


  Eiken vloer met Skylt lak Eigen Huis & Tuin     Witte eiken vloer Eigen Huis & Tuin

   

Eigen Huis & Tuin

Op de eerste foto heeft Thomas van Eigen Huis & Tuin een prachtige woonkamer opgeleverd met een eiken houten vloer van De Vloeren Kenner. De vloer is 25 cm breed en behandeld met Skylt lak waardoor de natuurlijke houtlook behouden blijft. De eiken vloer is uitermate geschikt voor de woonkamer en keuken. Vloeistoffen zoals koffie, fris en rode wijn blijven op de vloer liggen en trekken er niet in. Tevens is de houten vloer makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De vloer is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed.


Op de tweede foto heeft Thomas een prachtige babykamer opgeleverd met een eiken houten vloer van De Vloeren Kenner. De vloer is 19 cm breed en diep geborsteld. Vervolgens is de vloer behandeld met een witte primer en afgewerkt met een glanzende laklaag. Door de afwerking met de laklaag is de eiken vloer uitermate geschikt voor een babykamer of woonkamer. Vloeistoffen blijven namelijk op de vloer liggen en trekken er niet in. Tevens is de vloer makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De vloer is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed.

 

De voordeligste eiken houten vloeren en lamelparket bij De Vloeren Kenner uit Veenendaal

De Vloeren Kenner uit Veenendaal is een groothandel in eiken houten vloeren, lamelparket, laminaat en PVC vloeren. Als particulier bent u ook van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u profiteren van onze groothandels prijzen. Door onze centrale ligging in Nederland en op een steenworp afstand van de A12 (1 minuut) zijn wij voor al onze klanten zeer gemakkelijk te bereiken. Door ons ruime assortiment aan vloeren zult u bij ons altijd slagen en komt u niet voor niets. Onderstaand treft u een beknopte weergave van ons assortiment aan.

 

Binnen het assortiment van eiken houten vloeren kunt u kiezen uit 5 sorteringen. Deze bestaan uit:

 

Eiken lamelparket Rustiek

Ons eiken lamelparket Rustiek bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.


Eiken lamelparket Select

Ons eiken lamelparket Select bevat weinig scheuren en noesten. De noesten zijn circa 3-4 cm groot en er zitten enkele noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.


Eiken lamelparket Premium Select

Ons eiken lamelparket Premium Select bevat nagenoeg geen scheuren en noesten. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8 cm groot. De houten vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.


Eiken lamelparket Nature

Ons eiken lamelparket Nature bevat noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling! De houten vloer ziet er zeer robuust en stoer uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan (deze sortering is alleen maar beschikbaar voor de 19 cm brede plank).


Massieve eiken vloeren

Onze massieve eiken vloeren bevatten een mix van kleine tot middelgrote scheuren en noesten. Uw krijgt hierdoor een houten vloer die er rust en enigzins robuust uitziet. De noesten en scheuren zijn opgevuld en geschuurd. Natuurijke kleur- en structuurverschillen zijn bij deze houten vloer toegestaan.

 

Laagste prijs garantie op al onze eiken houten vloeren 

Doordat De Vloeren Kenner importeur is van al haar eigen houten vloeren (lamelparket) is het mogelijk om deze zeer goedkoop aan te bieden. Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat u de houten vloer nergens goedkoper kunt vinden bieden wij op ons selecte eiken lamelparket een laagste prijs garantie*.


 Lamelparket

 

Eiken visgraat vloer

De eiken visgraat vloer is terug van weggeweest. De eiken visgraat vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit werkingsarme multiplanken die elke kamer een stijlvol en authentiek karakter geeft. Door de mes- en groefverbinding sluiten alle visgraat delen perfect op elkaar aan. Een visgraat vloer kan werkelijk in alle ruimtes van het huis gelegd worden. Van woonkamer en keuken tot kantoor en badkamer. De visgraat vloer kan worden behandeld met een ROYL olie naar keuze of een SKYLT lak welke bestendig is tegen allerlei soorten vloeistoffen. Onze eiken visgraat vloeren zijn tevens geschikt voor vloerverwarming en -koeling.


Eiken visgraat vloer    Eiken visgraat vloer    Eiken visgraat vloer

   

Bij onze eiken visgraat vloeren kunt u kiezen uit 4 sorteringen. Deze zijn als volgt: 

 

Eiken visgraat vloer Rustiek 

Onze eiken visgraat vloer Rustiek bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

 

Eiken visgraat vloer Select

Onze eiken visgraat vloer Select bevat weinig scheuren en noesten. De noesten zijn circa 3-4 cm groot en er zitten enkele noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

 

Eiken visgraat vloer Premium Select

Onze eiken visgraat vloer Premium Select bevat nagenoeg geen scheuren en noesten. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8 cm groot. De houten vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

 

Eiken visgraat vloer Nature 

Onze eiken visgraat vloer Nature bevat noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling! De houten vloer ziet er zeer robuust en stoer uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan (deze sortering is alleen maar beschikbaar voor de 12,5 cm brede plank).BINNEN HET ASSORTIMENT VAN LAMINAAT VLOEREN KUNT U KIEZEN UIT 3 SORTERINGEN. DEZE BESTAAN UIT:

 

Standaard brede laminaat delen

De basis voor deze laminaat vloer is een hoogwaardige kwaliteit HDF. Om het effect van een geoliede vloer na te bootsen zijn de toplagen gematteerd en voorzien van een decorvolgende embossing, waarmee een geborstelde parketvloer geëvenaard wordt. Deze laminaat delen hebben een breedte van 19,4 cm.

 

Extra brede laminaat delen

De basis voor deze laminaat vloer is een hoogwaardige kwaliteit HDF. Om het effect van een geoliede vloer na te bootsen zijn de toplagen gematteerd en voorzien van een decorvolgende embossing, waarmee een geborstelde parketvloer geëvenaard wordt. Deze laminaat delen hebben een breedte van 24,3 cm.

 

Extra lange laminaat delen

De basis voor deze laminaat vloer is een hoogwaardige kwaliteit HDF. Om het effect van een geoliede vloer na te bootsen zijn de toplagen gematteerd en voorzien van een decorvolgende embossing, waarmee een geborstelde parketvloer geëvenaard wordt. Deze laminaat delen hebben een breedte van 24,3 cm en een lengte van 2,18 meter.

 

Douwes Dekker laminaat    Douwes Dekker laminaat

 

BINNEN HET ASSORTIMENT VAN PVC VLOEREN KUNT U KIEZEN UIT 2 SORTERINGEN. DEZE BESTAAN UIT:

 

Plak (dry-back) PVC

Het assortiment plak (dry-back) PVC vloeren van De Vloeren Kenner biedt een grote diversiteit aan kleuren zoals: traditioneel, nostalgisch of modern. Wij raden het altijd aan om dit vloertype door een ervaren vakman te laten installeren.

 

Klik PVC

Het assortiment klik PVC vloeren van De Vloeren Kenner is door de innovatieve klikverbinding eenvoudig te leggen. Het is van groot belang dat de vloer op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer en tegelijk ook uw woongenot.

 

Douwes Dekker PVC    Douwes Dekker PVC


IS EEN SNELLE LEVERING WENSELIJK?

Wij leveren direct uit voorraad waardoor u de vloer gelijk kunt meenemen. Wilt u liever dat wij de vloer voor u bezorgen? Dan is dat geen probleem. Onze bezorgservice levert door heel Nederland en België.

 

UW VLOER LATEN LEGGEN?

Wilt u uw vloer laten leggen? Onze ervaren parketteurs zijn u graag van dienst voor het professioneel installeren van uw vloer.


Wacht niet langer en kom naar onze showroom aan de Newtonstraat 5 in Veenendaal. Onze openingstijden treft u onderaan deze pagina aan. Wilt u de vloer gelijk bestellen? Stuur dan een email naar: info@devloerenkenner.nl of bel: (0318) - 41 65 55.


Openingstijden:
 
Maandag 23-07-18   08:30 17:00
Dinsdag 24-07-18   08:30 - 17:00
Woensdag 25-07-18   08:30 - 17:00
Donderdag 26-07-18   08:30 - 17:00
Vrijdag 27-07-18   08:30 - 17:00
Zaterdag

28-07-18

  10:00 - 17:00
 
Wilt u liever langskomen op een avond? Dan verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. Onze adviseurs staan u dan graag te woord.
 

Aanbiedingen