Bekijk hele Assortiment
Home/Laminaat/Laminaat tegels/Douwes Dekker laminaat tegel Vanille

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker laminaat tegel Vanille

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker laminaat tegel Vanille

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Slijtvast

  • Makkelijk zelf te leggen maar door onze parketteur kan natuurlijk ook

  • Onderhoudsarm

Korting  8,25
Onze m2 prijs
 27,70

1 pak = 1,71 m2

m2
+
%
=
1,71
m2
€ 47,37
Productomschrijving

Douwes Dekker laminaat tegel Vanille

De laminaattegel vloer van Douwes Dekker in de kleur Vanille is echt een stoere en robuuste ogende laminaat vloer met een prachtige lichtgrijze kleur. De tegels hebben ook een voelbare steenstructuur waardoor de vloer bijna niet te onderscheiden is van een echte stenen vloer. Een tegel look vloer kan soms wat kil en koud ogen, maar met de juiste styling in uw woning hoeft dit helemaal niet te zijn. Door deze laminaat tegels te combineren met prachtige industriële meubels en woon accessoires voor een stoere en robuuste inrichting. Door de Vanille tegels weer te combineren met warme kleuren zal het ook gelijk een stuk warmer ogen. Daarnaast laten deze tegels door de lage warmte weerstand ook gemakkelijk warmte van de vloerverwarming door. De afmeting van 85,3 x 40 cm zorgen de tegels ook voor een ruimtelijker gevoel, wat weer een enorm fijn effect is in wat kleinere ruimtes.

Deze laminaatvloer heeft een lage warmteweerstand waardoor deze vloer te installeren is in combinatie van vloerverwarming en koeling. De tegels zijn maar 8 mm dik en hebben de tegels een 4-V groef. Door deze groef aan alle vier de kanten is het tegelpatroon goed en duidelijk zichtbaar. De laminaatvloeren van Douwes Dekker hebben een slijtvaste toplaag wat er voor zorgt dat de vloer best wel tegen een stootje kunnen. Voor krassen op het laminaat door speelgoed of huisdieren hoeft u ook niet gelijk bang te zijn, de vloer heeft ook een hoge krasbestendigheid. Installatie van de tegel laminaat vloer is gelukkig best makkelijk. Wel moet een laminaat zwevend geïnstalleerd worden en het is daarom van groot belang dat de juiste ondervloer gekozen wordt dat geschikt is voor uw ondergrond en . Door de safelock click verbinding zijn de tegels makkelijk en snel in elkaar te klikken en is dus lijm niet nodig bij de installatie. Mocht het zelf installeren van de tegel laminaat vloer toch niet helemaal uw voorkeur hebben, kunt u ook altijd nog kiezen voor onze legservice. Wij hebben ervaren parketteurs die graag de vloer bij u komen installeren.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Hoe moet ik mijn laminaat vloer onderhouden

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Hoe moet ik mijn laminaat vloer onderhouden

Een laminaat vloer heeft de fijne bijkomstigheid dat het erg makkelijk in onderhoud is. Ondanks dat de laminaat tegels van Douwes Dekker erg slijtvast en krasbestendig zijn, raden wij wel de juiste viltjes onder de meubels te gebruiken. Ook het gebruik van een goede deurmat zorgt er voor dat het vuil buiten de deur blijft en de laminaat vloer langer mee gaat. Bij het dweilen van de vloer kunt u het beste de Douwes Dekker laminaatreiniger gebruiken.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Soort

Laminaat vloer

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

1,71 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Steen structuur

Collectie

Enthousiast

Breedte

40,00 cm

Lengte

85,30 cm

Dikte

8,00 mm

Model

Tegel

Velling

V4 – velling aan alle zijden

Verbinding

Safe lock

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,048 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest gestelde vragen over laminaat vloeren

Waar wordt laminaat van gemaakt?

Het laminaat van Douwes Dekker bestaat uit een kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met een klik systeem.

Wat is de levensduur van een laminaatvloer?

Bij het juiste gebruik en onderhoud gaan de laminaat vloeren van Douwes Dekker gemiddeld 15-25 jaar mee.

Is de laminaatvloer waterbestendig?

De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem van de Douwes Dekker laminaatvloeren bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht. Dweil plassen water en vocht wel altijd gelijk op.

Is laminaat milieuvriendelijk?

Al het hout dat in de vloeren van Douwes Dekker wordt verwerkt, komt uit duurzaam beheerde bossen.