Bekijk hele Assortiment

Klantbeoordeling 9.1/10

Egaliseren

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Egaliseren

  • Zeer ervaren parketteurs

  • Scherp geprijsd tarief

  • Bekend met te gebruiken materialen

  • Altijd klantvriendelijk

  • Momenteel alleen in combinatie met plak PVC

Korting  2,00
Prijs per m2
 14,50
Omschrijving

Laat uw vloer egaliseren door vakmensen

Creëer moeiteloos een perfecte basis voor uw vloer met onze professionele egalisatieservice! Laat het tijdrovende en precieze werk van het egaliseren van de dekvloer over aan onze ervaren parketteurs. Ontdek het gemak van onze service, van het eerste advies tot de laatste vakkundig geplaatste PVC-plank. Wij maken van uw huis een thuis met een vloer waar u elke dag weer opnieuw van geniet.

Welke ondergronden kunnen wij egaliseren?

Onze parketteurs zijn experts in het egaliseren van diverse ondergronden, maar helaas zijn niet alle ondergronden geschikt voor deze behandeling. Indien u beschikt over een zandcement/betonnen dekvloer of een anhydriet dekvloer, is egaliseren geen enkel probleem voor ons. Echter, als uw ondergrond is vervaardigd uit hardboard, hout of spaanplaat, kunnen wij helaas geen egalisatieservice bieden. Deze materialen zijn niet vloeistofdicht en daardoor niet geschikt voor onze egalisatieservice.

Ik heb mijn bestelling geplaatst en nu?

Wij zullen na het verwerken van uw bestelling contact met u opnemen om de installatie mogelijkheden door te spreken. Liever voor het plaatsen van de bestelling de mogelijkheden door spreken? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Neem vooral contact met ons op, dan lopen wij alle mogelijkheden met u door.

Benodigdheden
Veel gestelde vragen

Moet ik ook egaline bestellen?

Nee, de egaline zit al bij de prijs in begrepen.

Kan ik ook de vloer laten egaliseren zonder plak PVC vloer?

Momenteel is het alleen mogelijk om het egaliseren alleen mogelijk, in combinatie met het aanschaffen en installeren van een plak PVC vloer.

Ik heb zelf producten die jullie kunnen gebruiken

Als onze parketteurs komen installeren, werken zij alleen met de producten die wij ook leveren. Mocht u de voorkeur hebben voor uw eigen producten, neem dan eerst even contact met ons op.

Hoeveel mm kan er geëgaliseerd worden?

Bij onze egalisatieservice gaan wij standaard uit van maximaal 2,5 mm. Meer nodig? Neem dan even contact met ons op.