Bekijk hele Assortiment

Klantbeoordeling 9.1/10

Ondervloerplaat 10 mm

Klantbeoordeling 9.1/10

Ondervloerplaat 10 mm

  • 10 dB geluidreductie i.c.m. laminaat

  • 10 mm dik

  • Milieu vriendelijk

  • TÜV gecertificeerd

Onze m2 prijs
 5,77

1 pak = 4,66 m2

m2
+
%
=
4,66
m2
€ 26,89
Productomschrijving

Ondervloerplaat 10 mm

De Ondervloerplaten 10 mm zijn een geschikte ondervloer voor laminaat en parketvloeren. De softboard ondervloerplaten zijn gemaakt van houtvezels. Tijden het produceren van deze ondervloerplaten worden er geen lijmen of kunstmatige bindmiddelen gebruikt. Hierdoor zijn de platen zijn volledig milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Deze ondervloerplaten van 10 mm dik zijn zorgen voor een goede geluidreductie. In combinatie met verschillende soorten laminaat haalt de ondervloer zelfs de 10 dB eis. Dat is weer ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld appartementen. Voor het installeren van deze ondervloerplaten dient de ondervloer eerst te acclimatiseren voor minimaal 24 uur. Daarna is het raadzaam om de Diffufol vochtwerende folie eerst te plaatsen, dit voorkomt (optrekkend) vocht. Daarna kunnen de platen in een halfsteensverband tegen elkaar aangelegd worden, met de lengte naden naar het lichtinval.

Downloads
Specificaties

Specificaties

Merk

PPC

Verkoopeenheid

Pak

Inhoud

4,66 m2

Te gebruiken voor

Duoplank, Fineerparket, Lamelparket (klik), Lamelparket (mes en groef), Laminaat (5G / Megaloc), Laminaat (uniclic / HDF-klik), Marmoleum (klik), Massieve plank 20 mm, PVC op HDF drager

Voldoet aan de 10dB norm i.c.m.

Laminaat (5G / Megaloc), Laminaat (uniclic / HDF-klik)

Materiaal

Geperste houtvezels

Breedte

59,00 cm

Lengte

79,00 cm

Dikte

10,00 mm

Voorzien van overlap

Nee

Voorzien van plakstrip

Nee

Vochtwerend

Nee

Legmethode

Zwevend

Geschikt voor vloerverwarming

Nee

Geschikt voor vloerkoeling

Nee

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere ondervloeren op elkaar leggen?

Het stapelen van ondervloeren raden wij niet aan. Door meerdere ondervloeren op elkaar te leggen ontstaat er kans op verschuivingen wat kan resulteren in problemen met uw vloer. Ook komen niet alle eigenschappen meer goed tot zijn recht als er gestapeld wordt met de ondervloeren.