Bekijk hele Assortiment

Klantbeoordeling 9.1/10

XPS-plaat 5 mm ondervloer

Klantbeoordeling 9.1/10

XPS-plaat 5 mm ondervloer

  • Zeer druk vast

  • Licht egaliserend

  • Verbetert de thermische isolatie

  • Licht van gewicht

Onze m2 prijs
 2,39

1 pak = 9,6 m2

m2
+
%
=
9,60
m2
€ 22,94
Productomschrijving

XPS-plaat 5 mm

De XPS platen 5 mm zijn ideale ondervloerplaten voor Lamelparket eiken en laminaat vloeren.  De ondervloerplaten zijn enorm drukvast en licht van gewicht. Daarnaast voldoen de platen aan de EPLF-norm. Ook kleine oneffenheden tot 3 mm kunnen worden uitgevlakt met deze ondervloer. De ondervloer platen moeten 24 uur voor installatie acclimatiseren. Het is wel altijd raadzaam om eerst een Diffufol vochtwerende folie te plaatsen, tegen (optrekkend) vocht. Daarna kunnen deze ondervloerplaten in een halfsteensverband losjes tegen elkaar gelegd worden, de lengte naden moeten richting het lichtinval gelegd worden.

Downloads
Specificaties

Specificaties

Merk

PPC

Verkoopeenheid

Pak

Inhoud

9,60 m2

Te gebruiken voor

Duoplank, Lamelparket (klik), Laminaat (5G / Megaloc), Laminaat (uniclic / HDF-klik), Marmoleum (klik), Massieve plank 20 mm, PVC op HDF drager

Materiaal

PS (polystyreen)

Voorzien van overlap

Nee

Voorzien van plakstrip

Nee

Vochtwerend

Nee

Legmethode

Zwevend

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere ondervloeren op elkaar leggen?

Het stapelen van ondervloeren raden wij niet aan. Door meerdere ondervloeren op elkaar te leggen ontstaat er kans op verschuivingen wat kan resulteren in problemen met uw vloer. Ook komen niet alle eigenschappen meer goed tot zijn recht als er gestapeld wordt met de ondervloeren.