Bekijk hele Assortiment
Home/Plinten/MDF plinten/MDF kraal plint

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF kraal plint

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF kraal plint

  • Standaard wit gegrond, maar ook in RAL kleuren verkrijgbaar

  • Makkelijk te monteren met de Frencken High Tack plintenkit

  • Toe te passen bij alle soorten vloeren

  • Veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar

Korting 0,50
Onze m1 prijs
 2,50

1 plint = 2,44 meter

m1
+
%
=
2,44
m1
€ 6,10
Productomschrijving

MDF Kraal Plint

Al vele jaren is de vochtwerende MDF Kraal Plint een van onze best verkopende modellen. Het subtiele kralenontwerp voegt een vleugje rust toe aan uw ruimte, zonder afbreuk te doen aan de plint zijn karakter. Ook bekend als de Rhodos plint, wordt de kraal plint vaak gekozen voor landelijke of klassieke interieurs.

Verschillende plint diktes

De MDF kraal plint is verkrijgbaar in verschillende diktes, 12, 15 en 18 mm. Welke dikte u nodig heeft, is afhankelijk van de vloer. Een zwevend geïnstalleerde lamelparket eiken vloer, heeft meer ruimte tussen de muur en vloer. Hierdoor is een plint van 15 of 18 mm dikte zeker nodig. Gaat u de houten vloer verlijmd installeren? Kies dan voor minimaal een 12 mm dikke plint.

Kabelgoot

Voor de 12 mm dikke plinten is er een kabelgoot voor één of twee dunne kabels, terwijl plinten vanaf 15 mm dikte een kabelgoot hebben voor twee tot drie standaardkabels. Met hun achterzijde-afschuining kunnen de plinten perfect in hoeken worden geplaatst.

Onze MDF plinten zijn beschikbaar in lengtes van 244 cm, en kunnen worden geleverd in voorgegronde witte kleur of op maat gemaakte RAL-kleuren. Kies voor veelzijdigheid en stijl met onze vochtwerende MDF kraal plinten, een blijvende favoriet in de wereld van interieurafwerking.

Specificaties

Specificaties

Materiaal

MDF

Buigbaar

Nee

Montagewijze

Verlijmen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over MDF plinten

Welke plint dikte heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van uw vloer. Een vloer dat zwevend wordt gelegd, heeft meer ruimte tussen de muur en vloer. Dan heeft u een minimale dikte van 15 mm nodig. Gaat u uw houten vloer verlijmd installeren? Dan kunt u gaan voor een 12 mm dikte. Kiest u voor plak PVC? Dan kunt u een dunnere versie kiezen.

Welke plint hoogte heb ik nodig?

Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint. Dit is een regel wat vaak wordt gehanteerd. Maar uiteindelijk is het ook wat u mooi vindt!

Hoe plaats ik een MDF plint?

Met de HighTack van Frencken kunt u de MDF plinten verlijmen op de muur. Met een Acrylaatkit kunt u de bovenkant eventueel afkitten.

Wat is beter, MDF plint of houten plint?

Allebei heeft voordelen. MDF kan in alle RAL kleuren geleverd worden en is mogelijk in veel verschillende vormen, daarnaast zijn ze watervast. Houten plinten geven een rustieke uitstraling, moeten behandeld worden met olie en/of lak en dragen dus echt bij aan het landelijke, rustieke gevoel.