Bekijk hele Assortiment
Home/Plinten/MDF plinten/MDF plint Boston

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint Boston

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint Boston

  • Standaard wit gegrond, maar ook in RAL kleuren verkrijgbaar

  • Gemaakt van vochtwerend MDF

  • Makkelijk te monteren met de Frencken High Tack plintenkit

  • Toe te passen bij alle soorten vloeren

  • Veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar

Korting 0,50
Onze m1 prijs
 4,25
(€ incl. BTW)

1 plint = 2,44 meter

+
%
=
2,44
€ 10,37
Productomschrijving

MDF plint Boston

Met de MDF plint Boston geeft u uw vloer een prachtige, klassieke afwerking. Wat deze plint onderscheidt van de standaard moderne plinten, is zijn subtiele, ronde inkeping. De hoogtes kunnen variëren tussen de 70 mm en 190 mm hoogte. De keuze voor de ideale hoogte is afhankelijk van de kamer en uw persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen geldt dat bij een hogere plafond er vaak voor hogere plinten gekozen wordt.

De plinten zijn allemaal voorzien van een kabelgoot, waar ongeveer 2 á 3 kabels in passen. De dikte van de plint is bij de Boston enkel 18 mm en zijn verkrijgbaar in lengtes van 2,44 meter lang.  Onze MDF plinten worden gemaakt van een vochtwerend (V313) MDF. Dit type MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels waaraan watervaste lijm en groene pigmentering toegevoegd. Dit zorgt voor de watervaste werking.

 

Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

MDF plint

Verkoopeenheid

Stuk

Materiaal

MDF

Lengte

2,44 meter

Buigbaar

Nee

Geluiddempend

Nee

Montagewijze

Verlijmen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over MDF plinten

Welke plint dikte heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van uw vloer. Een vloer dat zwevend wordt gelegd, heeft meer ruimte tussen de muur en vloer. Dan heeft u een minimale dikte van 15 mm nodig. Gaat u uw houten vloer verlijmd installeren? Dan kunt u gaan voor een 12 mm dikte. Kiest u voor plak PVC? Dan kunt u een dunnere versie kiezen.

Welke plint hoogte moet ik kiezen?

Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint. Dit is een regel wat vaak wordt gehanteerd. Maar uiteindelijk is het ook wat u mooi vindt!

Hoe plaats ik een MDF plint?

Met de HighTack van Frencken kunt u de MDF plinten verlijmen op de muur. Met een Acrylaatkit kunt u de bovenkant eventueel afkitten.

Wat is beter MDF of houten plinten?

Allebei heeft voordelen. MDF kan in alle RAL kleuren geleverd worden en is mogelijk in veel verschillende vormen, daarnaast zijn ze watervast. Houten plinten geven een rustieke uitstraling, moeten behandeld worden met olie en/of lak en dragen dus echt bij aan het landelijke, rustieke gevoel.