Bekijk hele Assortiment
Home/Plinten/MDF plinten/MDF plint Houston

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint Houston

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint Houston

  • Standaard wit gegrond, maar ook in RAL kleuren verkrijgbaar

  • Gemaakt van vochtwerend MDF

  • Makkelijk te monteren met de Frencken High Tack plintenkit

  • Veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar

Korting 0,40
Onze m1 prijs
 6,35
(€ incl. BTW)

1 plint = 2,44 meter

+
%
=
2,44
€ 15,49
Productomschrijving

MDF plint Houston

De MDF plint Houston is een strakke en moderne plint. Door de twee kleine verspringingen heeft de plint een trapmotief, dit creëert een speels effect. Door het strakke design komt deze plint goed tot zijn recht in een modern en industrieel interieur. Door het motief in deze plint, is de plint alleen in 12, 14 en 19 cm hoogte verkrijgbaar.

De plinten zijn allemaal voorzien van een kabelgoot, waar ongeveer 2 á 3 kabels in passen. De dikte van de plint is bij de Houston plint verkrijgbaar in 18 mm en hebben een lengte van 2,44 meter lang.  Onze MDF plinten worden gemaakt van een vochtwerend (V313) MDF. Dit type MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels waar watervaste lijm en groene pigmentering aan toegevoegd is. Dit zorgt voor de watervaste werking.

 

Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

MDF plint

Verkoopeenheid

Stuk

Materiaal

MDF

Lengte

2,44 meter

Buigbaar

Nee

Geluiddempend

Nee

Montagewijze

Verlijmen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over MDF plinten

Welke plint dikte heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van uw vloer. Een vloer dat zwevend wordt gelegd, heeft meer ruimte tussen de muur en vloer. Dan heeft u een minimale dikte van 15 mm nodig. Gaat u uw houten vloer verlijmd installeren? Dan kunt u gaan voor een 12 mm dikte. Kiest u voor plak PVC? Dan kunt u een dunnere versie kiezen.

Hoe hoog moet mijn plint zijn?

Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint. Dit is een regel wat vaak wordt gehanteerd. Maar uiteindelijk is het ook wat u mooi vindt!

Hoe maak ik een MDF plint vast?

Met de HighTack van Frencken kunt u de MDF plinten verlijmen op de muur. Met een Acrylaatkit kunt u de bovenkant eventueel afkitten.

Is een MDF plint beter dan een houten plint?

Allebei heeft voordelen. MDF kan in alle RAL kleuren geleverd worden en is mogelijk in veel verschillende vormen, daarnaast zijn ze watervast. Houten plinten geven een rustieke uitstraling, moeten behandeld worden met olie en/of lak en dragen dus echt bij aan het landelijke, rustieke gevoel.