Bekijk hele Assortiment
Home/Plinten/MDF plinten/MDF plint Kreta

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint Kreta

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint Kreta

  • Standaard wit gegrond, maar ook in RAL kleuren verkrijgbaar

  • Gemaakt van vochtwerend MDF

  • Makkelijk te monteren met de Frencken High Tack plintenkit

  • Toe te passen bij alle soorten vloeren

  • Veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar

Korting 0,50
Onze m1 prijs
 3,50
(€ incl. BTW)

1 plint = 2,44 meter

+
%
=
2,44
€ 8,54
Productomschrijving

MDF plint Kreta

De Kreta MDF plint is een van de meest verkochte modellen bij De Vloeren Kenner. Deze plint heeft namelijk een krachtige uitstraling en komt goed tot zijn recht in veel verschillende interieurs. Vooral bij een landelijke inrichting komt deze plint goed tot zijn recht.

Onze MDF plinten worden gemaakt van een vochtwerend (V313) MDF. Dit type MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels waaraan watervaste lijm is toegevoegd. Daarnaast is er in dit type MDF een groene pigmentering aangebracht, wat zorgt voor de vochtwerende werking.

De Kreta MDF plint is verkrijgbaar in een dikte van 18 mm. De hoogtes kunnen variëren tussen 70 mm en 190 mm. Alle MDF plinten zijn voorzien van een kabelgoot. Hierbij kunnen 2 á 3 kabels achter verwerkt worden. De plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2,44 meter.

Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

MDF plint

Verkoopeenheid

Stuk

Materiaal

MDF

Lengte

2,44 meter

Buigbaar

Nee

Geluiddempend

Nee

Montagewijze

Verlijmen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over MDF plinten

Welke plint dikte kiezen?

Dit is afhankelijk van uw vloer. Een vloer dat zwevend wordt gelegd, heeft meer ruimte tussen de muur en vloer. Dan heeft u een minimale dikte van 15 mm nodig. Gaat u uw houten vloer verlijmd installeren? Dan kunt u gaan voor een 12 mm dikte. Kiest u voor plak PVC? Dan kunt u een dunnere versie kiezen.

Welke plint hoogte?

Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint. Dit is een regel wat vaak wordt gehanteerd. Maar uiteindelijk is het ook wat u mooi vindt!

Hoe plaats ik een MDF plint?

Met de HighTack van Frencken kunt u de MDF plinten verlijmen op de muur. Met een Acrylaatkit kunt u de bovenkant eventueel afkitten.

MDF of een houten plint kiezen?

Allebei heeft voordelen. MDF kan in alle RAL kleuren geleverd worden en is mogelijk in veel verschillende vormen, daarnaast zijn ze watervast. Houten plinten geven een rustieke uitstraling, moeten behandeld worden met olie en/of lak en dragen dus echt bij aan het landelijke, rustieke gevoel.