Bekijk hele Assortiment
Home/Plinten/MDF plinten/MDF plint Marseille

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint Marseille

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint Marseille

  • Standaard wit gegrond, maar ook in RAL kleuren verkrijgbaar

  • Gemaakt van vochtwerend MDF

  • Makkelijk te monteren met de Frencken High Tack plintenkit

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen

Korting 0,50
Onze m1 prijs
 4,75
(€ incl. BTW)

1 plint = 2,44 meter

+
%
=
2,44
€ 11,59
Productomschrijving

MDF plint Marseille

De MDF plint Marseille is een authentieke Franse plint. De plint is een mooie afwerking bij een landelijke vloer, in combinatie met een landelijk interieur. De plint is verkrijgbaar in een hoogte van 12, 14 en 19 cm hoogte.

De plinten zijn allemaal voorzien van een kabelgoot, waar ongeveer 2 kabels in passen. De dikte van de plint is bij de Marseille plint verkrijgbaar in 18 mm en hebben een lengte van 2,44 meter lang.  Onze MDF plinten worden gemaakt van een vochtwerend (V313) MDF. Dit type MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels waar watervaste lijm en groene pigmentering aan toegevoegd is. Dit zorgt voor de watervaste werking.

 

Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

MDF plint

Verkoopeenheid

Stuk

Materiaal

MDF

Lengte

2,44 meter

Buigbaar

Nee

Geluiddempend

Nee

Montagewijze

Verlijmen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over MDF plinten

Welke plint dikte moet ik kiezen?

Dit is afhankelijk van uw vloer. Een vloer dat zwevend wordt gelegd, heeft meer ruimte tussen de muur en vloer. Dan heeft u een minimale dikte van 15 mm nodig. Gaat u uw houten vloer verlijmd installeren? Dan kunt u gaan voor een 12 mm dikte. Kiest u voor plak PVC? Dan kunt u een dunnere versie kiezen.

Welke plint hoogte moet ik kiezen?

Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint. Dit is een regel wat vaak wordt gehanteerd. Maar uiteindelijk is het ook wat u mooi vindt!

Hoe maak ik een plint vast?

Met de HighTack van Frencken kunt u de MDF plinten verlijmen op de muur. Met een Acrylaatkit kunt u de bovenkant eventueel afkitten.

Wat is beter MDF plinten of een houten plint?

Allebei heeft voordelen. MDF kan in alle RAL kleuren geleverd worden en is mogelijk in veel verschillende vormen, daarnaast zijn ze watervast. Houten plinten geven een rustieke uitstraling, moeten behandeld worden met olie en/of lak en dragen dus echt bij aan het landelijke, rustieke gevoel.