Bekijk hele Assortiment
Home/Plinten/MDF plinten/MDF plint San Diego

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint San Diego

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

MDF plint San Diego

  • Standaard wit gegrond, maar ook in RAL kleuren verkrijgbaar

  • Gemaakt van vochtwerend MDF

  • Makkelijk te monteren met de Frencken High Tack plintenkit

  • Toe te passen bij alle soorten vloeren

  • Veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar

Korting 0,50
Onze m1 prijs
 2,50
(€ incl. BTW)

1 plint = 2,44 meter

+
%
=
2,44
€ 6,10
Productomschrijving

MDF plint San Diego

De San Diego vochtwerende MDF plint heeft een super strakke uitstraling, met een subtiel detail. De plint heeft namelijk een kleine inkeping aan de voorzijde, wat de plint net wat speelser maakt. Door de strakke afwerking, komt deze plint echt prachtig tot zijn recht in een modern interieur.

De MDF plinten worden gemaakt van een vochtwerend (V313) MDF. Dit type MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels waaraan watervaste lijm is toegevoegd. Daarnaast is er in dit type MDF een groene pigmentering aangebracht, wat zorgt voor de vochtwerende werking.

De Memphis MDF plint is verkrijgbaar in diktes van 12 mm tot en met 18 mm. De hoogtes kunnen variëren tussen 70 mm en 190 mm. Alle MDF plinten zijn voorzien van een kabelgoot. Bij een 12 mm dikke plint is er genoeg ruimte voor één á twee dunne kabels. Vanaf de 15 mm dikke plint is er in de kabelgoot ruimte voor 2 á 3 kabels. De plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2,44 meter.

Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

MDF plint

Verkoopeenheid

Stuk

Materiaal

MDF

Lengte

2,44 meter

Buigbaar

Nee

Geluiddempend

Nee

Montagewijze

Verlijmen

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen over MDF plinten

Welke plint dikte heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van uw vloer. Een vloer dat zwevend wordt gelegd, heeft meer ruimte tussen de muur en vloer. Dan heeft u een minimale dikte van 15 mm nodig. Gaat u uw houten vloer verlijmd installeren? Dan kunt u gaan voor een 12 mm dikte. Kiest u voor plak PVC? Dan kunt u een dunnere versie kiezen.

Welke plint hoogte moet ik hebben?

Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint. Dit is een regel wat vaak wordt gehanteerd. Maar uiteindelijk is het ook wat u mooi vindt!

Hoe plaats ik een MDF plint?

Met de HighTack van Frencken kunt u de MDF plinten verlijmen op de muur. Met een Acrylaatkit kunt u de bovenkant eventueel afkitten.

MDF plint of houten plint nodig?

Allebei heeft voordelen. MDF kan in alle RAL kleuren geleverd worden en is mogelijk in veel verschillende vormen, daarnaast zijn ze watervast. Houten plinten geven een rustieke uitstraling, moeten behandeld worden met olie en/of lak en dragen dus echt bij aan het landelijke, rustieke gevoel.