Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Hongaarse punt PVC/Douwes Dekker klik PVC Hongaarse punt Spekkoek

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker klik PVC Hongaarse punt Spekkoek

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker klik PVC Hongaarse punt Spekkoek

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Trendy Hongaarse punt patroon

  • Met geïntegreerde ondervloer

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Ook verkrijgbaar in plak variant

Korting  16,80
Onze m2 prijs
 46,15

1 pak = 2,16 m2

m2
+
%
=
2,16
m2
€ 99,68
Productomschrijving

Douwes Dekker klik PVC Hongaarse punt Spekkoek

De Hongaarse punt klik PVC vloer Spekkoek is echt een unieke vloer. De Hongaarse punt is even net een wat specialer dan een visgraat patroon. De PVC planken worden namelijk in een hoek van 60 graden geïnstalleerd. Door deze planken in die hoek te installeren ontstaat er een rechte naad in het patroon, een echte eyecatcher. De Hongaarse punt wordt ook wel het broertje/zusje van het visgraat patroon genoemd. De PVC vloer Spekkoek heeft wel 16 verschillende decoren, waardoor er veel variatie zichtbaar is op de vloer. Ook hebben alle planken een voelbare structuur, wat het moeilijk maakt om deze vloer te onderscheiden van een eiken houten vloer. De vloer heeft een lage warmte weerstand, waardoor het ook echt geen enkel probleem is om de vloer te plaatsen op vloerverwarming en -koeling.

De Hongaarse punt heeft een lengte van 70 cm en breedte van 14 cm. Ook heeft de vloer een slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, wat de vloer enorm slijtvast maakt en u dus niet snel bang hoeft te zijn voor schade. Daarnaast zijn de vloerdelen maar 8 mm dik en heeft de vloer ook een geïntegreerde IXPE ondervloer. De vloerdelen direct op een vochtfolie te installeren, wordt wel geadviseerd. Dit houdt eventueel optrekkend vocht namelijk tegen.  Ook is het mogelijk om de vloer te installeren op de Marathon Super ondervloer, zodat de vloer voldoet aan de 10dB norm.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

PVC reiniger Douwes Dekker 1L

Het onderhoud van uw PVC vloer

Het grootste voordeel aan PVC is het onderhoud. Door de slijtlaag van 0,55 mm is de vloer erg slijtvast. Wel is het advies om de juiste viltjes en wieltjes (type-w) te gebruiken op de vloer. Dit zorgt er voor dat de vloer nog langer mee gaat en er zo min mogelijk krassen ontstaan. Ook het gebruik van een juiste entree mat zorgt er voor dat het meeste vuil buiten de deur blijft. Mocht de vloer toch een schoonmaak beurt nodig hebben kan er naast stofzuigen ook gedweild worden. Gebruik bij het dweilen wel het juiste schoonmaak middel, wat geschikt is voor PVC vloeren. Zoals de PVC reiniger van Douwes Dekker zelf.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,16 m2

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Ambitieus Hongaarse punt

Breedte

14,00 cm

Lengte

70,00 cm

Dikte

8,00 mm

Soort

Klik PVC

Model

Hongaarse punt

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,090 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Kleur

Bruin

Slijtlaag

0,55 mm

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC klik vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.

Wat is het verschil tussen een visgraat en Hongaarse punt?

Een visgraat patroon worden deels haaks tegen elkaar gelegd met een hoek van 90 graden. Dit zorgt voor een geweven effect. Bij een Hongaarse punt worden de punten van de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierbij ontstaat een rechte lijn in het patroon.