Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Klik PVC/Sense klik PVC plank E25

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense klik PVC plank E25

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense klik PVC plank E25

  • Met geïntegreerde ondervloer met 10dB geluidreductie

  • Onderhoudsvriendelijk en slijtvast

  • Phftalaatvrij en slipweerstand R10

  • Ook verkrijgbaar in een plakvariant

Korting  7,35
Onze m2 prijs
 39,60

1 pak = 2,21 m2

m2
+
%
=
2,21
m2
€ 87,52
Productomschrijving

Sense klik PVC plank E25

Met de Sense klik PVC plank E25 haalt u de rijke uitstraling van eiken lamelparket naar uw huis, met de voordelen van PVC. De grijze kleur en het voelbare houtreliëf brengen een natuurlijke charme met zich mee. Elke PVC plank vertoont diverse kleurschakeringen en een zichtbare houttekening, waardoor het op het eerste gezicht lijkt op een authentieke houten vloer in plaats van PVC. De grijze kleur leent zich uitstekend voor elke interieurstijl. Combineer deze prachtige PVC vloer met een neutraal kleurenpalet, zoals beige, crème of grijstinten, voor een rustige en tijdloze uitstraling. Als u een industrieel contrast wilt creëren, kunt u de vloer ook combineren met donkere kleuren en ruwe elementen, zoals een bakstenen muur of metalen accenten. Met deze veelzijdige vloer heeft u talloze mogelijkheden om uw interieur vorm te geven, waardoor het een ideale keuze is voor diverse woningstijlen.

De planken hebben een lengte van 123 cm en zijn 22,5 cm breed. Door een iets bredere plank te kiezen, zoals deze vloer heeft, zorgt u voor een ruimer ogende ruimte. Deze klik PVC vloer is maar 6,5 mm dik en heeft ook al een geïntegreerde ondervloer. Daarom is in de meeste gevallen een extra ondervloer niet nodig. Wel is het voor het installeren van de PVC vloer van groot belang dat de ondergrond vlak en egaal is. Is de ondervloer niet goed vlak en egaal kan de ondergrond eerst geëgaliseerd worden of wel een juiste ondervloer toegepast worden. Indien er een extra ondergrond nodig is, dient de ondervloer weel een CS-waarde >400kPa.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Onderhoud

PVC reiniger Sense 1L

Onderhoud

Dankzij de PUR-coating, inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling is de pvc vloer enorm onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk is het altijd goed om zoveel mogelijk vuil buiten de deur te houden, door de schoenen bij binnenkomst goed te vegen op een Entreemat. Door het gebruik van de juiste viltjes en wieltjes onder de meubels verlengt u ook de levensduur van de vloer. Mocht er toch even een goede poetsbeurt nodig zijn, kunt u de Sense PVC reiniger toevoegen aan uw dweilwater. Op onze PVC vloerbescherming treft u nog meer nuttige informatie over het beschermen van uw PVC vloer.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,21 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Sense G

Breedte

22,50 cm

Lengte

123,00 cm

Dikte

6,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Traditioneel (uniclic/twinclic)

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,060 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

Alle Sense PVC vloeren zijn 100% waterbestendig. Let wel op dat bij toepassing van een dryback/plak in vochtige ruimtes ook een vochtbestendige lijm gebruikt wordt. Zorg ervoor dat aan de zijkanten de naad tussen de PVC vloer en plinten in vochtige ruimtes afgekit wordt.

Is de vloer geschikt voor mensen met een allergie?

Sense gebruikt enkel zuivere grondstoffen voor de productie van hun PVC vloeren. Zij hebben dan ook als één van de weinigen een REACH certificering, de meest uitgebreide test op chemische bestanddelen. Op de toplaag brengen zij nog een extra antistatische en antibacteriële behandeling aan. Dit is een bescherming tegen met name de escherichia coli en staphylococcus bacterie. De Sense PVC vloeren zijn daarmee één van de minst gevoelige vloeren.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.