Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Douwes Dekker plak PVC brede plank Cheesecake

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC brede plank Cheesecake

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC brede plank Cheesecake

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel geleverd of af te halen

  • De planken zijn extra breed

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in een klik-variant

Korting  17,50
Onze m2 prijs
 25,45

1 pak = 3,48 m2

m2
+
%
=
3,48
m2
€ 88,57
Productomschrijving

Douwes Dekker plak PVC brede plank Cheesecake

De Douwes Dekker plak PVC brede plank met de naam Cheesecake is werkelijk een schitterende vloer. De naam Cheesecake past perfect bij de prachtige lichte kleur van deze vloer. Deze vloer heeft een schitterende, lichte kleur die voor een rustige uitstraling zorgt. Bovendien heeft de PVC vloer prachtige, subtiele kleurnuances en een zichtbare houtstructuur op elke plank. Er zijn maar liefst 16 verschillende planken, wat een enorm gevarieerd uiterlijk op de vloer oplevert. De planken zijn extra breed, wat optisch een ruimere kamer creëert. Dankzij de voelbare houtstructuur op elke plank is deze prachtige plak PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Bovendien is het toepassen van deze vloer op vloerverwarming absoluut geen probleem. Dankzij de lage warmteweerstand kan deze vloer veel warmte doorlaten.

Het installeren van de dryback / plak  PVC van Douwes Dekker dient verlijmd te gebeuren. Door dat de planken maar 2,5 mm dik zijn is het wel van groot belang dat de ondergrond waar het op geïnstalleerd moet worden volledig egaal is en geen enkele oneffenheid heeft. Als de ondergrond nog niet egaal is kan er voor gekozen worden om de vloer eerst te (laten) egaliseren door middel van egaline.  De Cheesecake PVC vloer van Douwes Dekker is ook beschikbaar in een visgraat en Hongaarse punt patroon.

Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Het grote voordeel aan een PVC vloer is het onderhoud. De vloer is gelukkig erg onderhoudsvriendelijk en is met een PVC reiniger van Douwes Dekker gelukkig gemakkelijk schoon te houden. Maar ook het gebruik van de juiste bescherming onder het meubilair en het gebruik van een deurmat zorgt er voor dat de vloer nog langer mee gaat.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

3,48 m2

Kleur

Wit eiken

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Ambitieus riante plank

Breedte

22,86 cm

Lengte

152,40 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,017 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, kan dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.