Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Douwes Dekker plak PVC brede plank Pepermunt

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC brede plank Pepermunt

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC brede plank Pepermunt

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Waterbestendig

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in een klik-variant

Korting  17,50
Onze m2 prijs
 25,45

1 pak = 3,48 m2

m2
+
%
=
3,48
m2
€ 88,57
Productomschrijving

Douwes Dekker plak PVC brede plank Pepermunt

De Douwes Dekker plak PVC brede plank Pepermunt is een prachtige lichte vloer. De naam Pepermunt omschrijft eigenlijk de kleur al perfect. De planken hebben een mooie lichte kleur met een matte finish. Ideaal voor een rustige uitstraling. Door de lichte kleur is deze vloer goed te combineren in een Scandinavisch interieur. Maar er kan ook juist een goed contrast gecreëerd worden door de vloer met juist felle of donkere tinten te combineren.  Deze PVC vloer is bijna niet  te onderscheiden van een echte eiken houten lamelparket vloer. De PVC vloer zorgt ook voor optisch een grotere kamer, door de extra brede planken. Door de lage warmteweerstand is de vloer geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Daarnaast heeft de vloer ook een watervaste constructie met een slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, dit maakt de PVC vloer enorm slijtvast.

Het installeren van de dryback / plak  PVC van Douwes Dekker dient verlijmd te gebeuren. Door dat de planken maar 2,5 mm dik zijn is het wel van groot belang dat de ondergrond waar het op geïnstalleerd moet worden volledig egaal is en geen enkele oneffenheid heeft. Als de ondergrond nog niet egaal is kan er voor gekozen worden om de vloer eerst te (laten) egaliseren door middel van egaline.  De Pepermunt vloer van Douwes Dekker is ook beschikbaar in Visgraat PVC plak vloer.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Het grote voordeel aan een PVC vloer is het onderhoud. De vloer is gelukkig erg onderhoudsvriendelijk en is met een PVC reiniger van Douwes Dekker gelukkig gemakkelijk schoon te houden. Maar ook het gebruik van de juiste bescherming onder het meubilair en het gebruik van een deurmat zorgt er voor dat de vloer nog langer mee gaat.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Verkoopeenheid

m2

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Ambitieus riante plank

Breedte

22,80 cm

Lengte

152,40 cm

Dikte

2,50 mm

Soort

Plak/dryback PVC

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Slijtlaag

0,55 mm

Inhoud

3,48 m2

Kleur

White wash

Warmteweerstand

0,017 m2 K/W

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, kan dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.