Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Douwes Dekker plak PVC plank Wafel

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC plank Wafel

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC plank Wafel

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Waterbestendig

  • Slijtvast

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in een klik variant

Korting  16,00
Onze m2 prijs
 23,95

1 pak = 3,34 m2

m2
+
%
=
3,34
m2
€ 79,99
Productomschrijving

Douwes Dekker plak PVC plank wafel

De Douwes Dekker plak PVC plank in de kleur Wafel zorgt voor een knusse en gemoedelijke sfeer in elke ruimte. Er zijn maar liefst 16 verschillende planken, wat zorgt voor een gevarieerd beeld. De planken hebben een mooi, natuurlijke kleur met verschillende lichte kleurnuances. De naam Wafel komt dan ook zeker tot zijn recht bij deze plank. De planken zijn ook voorzien van een voelbare houtstructuur, dit maakt het gevoelsmatig bijna identiek aan een houten vloer.  De warme natuurlijke kleur maakt deze plak PVC vloer een fantastische basis in bijna elke woonstijl. Echt elke kleur kan bij deze vloer gecombineerd worden, een lelijke match zal niet voorkomen met deze vloer. Deze plak PVC vloer is ook goed te combineren met vloerverwarming en koeling vanwege de lage warmte weerstand. Daarnaast heeft de vloer ook een watervaste constructie met een slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, dit maakt de PVC vloer enorm slijtvast.

Het installeren van de dryback / plak PVC van Douwes Dekker dient verlijmd te gebeuren. Door dat de planken maar 2,5 mm dik zijn is het wel van groot belang dat de ondergrond waar het op geïnstalleerd moet worden volledig egaal is en geen enkele oneffenheid heeft. Als de ondergrond nog niet egaal is kan er voor gekozen worden om de vloer eerst te (laten) egaliseren door middel van egaline.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Het grote voordeel aan een PVC vloer is het onderhoud. De vloer is gelukkig erg onderhoudsvriendelijk en is met een PVC reiniger van Douwes Dekker gelukkig gemakkelijk schoon te houden. Maar ook het gebruik van de juiste bescherming onder het meubilair en het gebruik van een deurmat zorgt er voor dat de vloer nog langer mee gaat.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Verkoopeenheid

m2

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Collectie

Praktisch

Breedte

22,86 cm

Lengte

121,92 cm

Dikte

2,50 mm

Soort

Plak/dryback PVC

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Slijtlaag

0,55 mm

Inhoud

3,34 m2

Kleur

Houtlook

Warmteweerstand

0,020 m2 K/W

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, kan dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.