Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Sense plak PVC plank 950

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC plank 950

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC plank 950

  • Geschikt voor vloerverwarming en koeling

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Slijtvast

  • Ook verkrijgbaar in een klik-variant

Korting  9,75
Onze m2 prijs
 29,20

1 pak = 3,34 m2

m2
+
%
=
3,34
m2
€ 97,53
Productomschrijving

Sense plak PVC plank 610

De Sense plak PVC 950 vloer haalt u een prachtige statement vloer in huis.  Elke plank heeft een prachtige zwarte kleur, met nog een zichtbaar houtpatroon en subtiele kleurnuances in de planken. Een zwarte vloer kan een gewaagde optie zijn, maar met deze vloer creëert u wel een statement. Een zwarte basis is gelukkig wel heel goed te combineren met veel verschillende tinten. Door met (warm)beige, taupe of olijfgroene tinten te spelen in uw interieur ontstaat er een prachtig contrast met de vloer. Maar ook kan deze vloer met prachtige industriële meubels gecombineerd worden voor een stoere look. Hoe u deze vloer ook wilt combineren, het wordt een echte eyecatcher. De PVC vloeren van Sense hebben een hoge slijtlaag, van 0,55 mm, wat de vloer erg slijtvast maakt.

De PVC vloer is maar 2,5 mm dik. Dit maakt het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming en koeling. Wel moet de vloer verlijmd worden, direct op de ondergrond. Daarom moet de ondergrond wel volledig vlak en egaal zijn, want elke oneffenheid zal zichtbaar zijn. De vloer kan door de slijtlaag prima een stootje hebben, maar ook is deze vloer waterbestendig. Door dat de planken water bestendig zijn, kan de vloer ook gelegd worden in een badkamer en keuken. Dit zorgt voor één geheel door de gehele woning. De vloeren van Sense zijn 100 procent ftalaatvrij. De weekmakers die in de vloer aanwezig zijn volledig afbreekbaar en daardoor onschadelijk voor gezondheid en milieu.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Om de levensduur van uw vloer zo lang mogelijk te maken, is het juiste onderhoud van groot belang. Het begint met zoveel mogelijk vuil buiten de deur houden. Dit kan door de juiste deurmat te plaatsen bij de entree. Daarnaast helpt het ook om de meubels te voorzien van de juiste bescherming zoals viltjes en wieltjes. Dit voorkomt weer onnodige schade door het verschuiven van een stoel bijvoorbeeld. Mocht het nodig zijn kan er ook af en toe gedweild worden. Let hier wel bij op dat het reinigingsmiddel wel pH-neutraal is zoals de Sense PVC reiniger.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

3,34 m2

Kleur

Zwart

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Collectie

Sense P

Breedte

22,80 cm

Lengte

121,90 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,025 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, kan dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is de PVC vloer geschikt voor mensen met een allergie?

Sense gebruikt enkel zuivere grondstoffen voor de productie van hun PVC vloeren. Zij hebben dan ook als één van de weinigen een REACH certificering, de meest uitgebreide test op chemische bestanddelen. Op de toplaag brengen zij nog een extra antistatische en antibacteriële behandeling aan. Dit is een bescherming tegen met name de escherichia coli en staphylococcus bacterie. De Sense PVC vloeren zijn daarmee één van de minst gevoelige vloeren.