Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Sense plak PVC plank E20

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC plank E20

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC plank E20

  • Geschikt voor vloerverwarming en koeling

  • Makkelijk in onderhoud

  • Slijtvast

Korting  11,70
Onze m2 prijs
 31,25

1 pak = 3,34 m2

m2
+
%
=
3,34
m2
€ 104,38
Productomschrijving

Sense plak PVC plank E20

Met de Sense plak PVC plank E20 haalt u de rijke uitstraling van eiken lamelparket naar uw huis, met de voordelen van PVC. De grijze kleur en het voelbare houtreliëf brengen een natuurlijke charme met zich mee. Elke PVC plank vertoont diverse kleurschakeringen en een zichtbare houttekening, waardoor het op het eerste gezicht lijkt op een authentieke houten vloer in plaats van PVC. De grijze kleur leent zich uitstekend voor elke interieurstijl. Combineer deze prachtige PVC vloer met een neutraal kleurenpalet, zoals beige, crème of grijstinten, voor een rustige en tijdloze uitstraling. Als u een industrieel contrast wilt creëren, kunt u de vloer ook combineren met donkere kleuren en ruwe elementen, zoals een bakstenen muur of metalen accenten. Met deze veelzijdige vloer heeft u talloze mogelijkheden om uw interieur vorm te geven, waardoor het een ideale keuze is voor diverse woningstijlen.

PVC vloeren staan bekend om hun makkelijke onderhoud en hun duurzaamheid. De PVC vloeren van Sense onderscheiden zich door hun slijtlaag van maar liefst 0,55 mm dik. Deze sterke toplaag maakt de PVC vloer zeer krasbestendig en verlengt aanzienlijk de levensduur, waardoor deze uitermate geschikt is voor intensief gebruik. Bovendien zijn deze PVC vloeren waterbestendig, wat hen ideaal maakt voor keukens en badkamers. Het is essentieel dat de ondergrond volledig vlak is bij het installeren van plak PVC vloeren. Deze PVC planken, met een dikte van slechts 2,5 mm, onthullen gelijk eventuele onregelmatigheden in de ondergrond, wat kan leiden tot schade aan de PVC vloer. Om dit te voorkomen, raden we ten zeerste aan om voorafgaand aan de installatie de ondergrond te laten egaliseren door een ervaren parketteur.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

De Sense-vloeren zijn volledig vrij van ftalaten en maken uitsluitend gebruik van biologische weekmakers. Deze weekmakers zijn volledig afbreekbaar en hebben geen schadelijke gevolgen voor de gezondheid of het milieu. Bovendien ondergaan de PVC-vloeren van Sense een antibacteriële behandeling en zijn ze antistatisch, wat hun onderhoudsvriendelijkheid nog meer verbetert.

De frequentie van de vloeronderhoud hangt af van het gebruik. Om te voorkomen dat er veel vuil naar binnen wordt gebracht, is het aan te raden om een geschikte schoonloopmat bij de ingang te plaatsen. Krassen veroorzaakt door meubels kunnen worden voorkomen door de juiste viltjes te gebruiken. Naast het regelmatig stofzuigen kan de vloer ook licht vochtig worden gedweild. Gebruik hiervoor echter een geschikt reinigingsmiddel, zoals de Sense PVC-reiniger. Deze reiniger is pH-neutraal en kan eenvoudig aan het dweilwater worden toegevoegd. Hierdoor blijft uw vloer in optimale conditie zonder dat dit schadelijk is voor uw PVC vloer.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

3,34 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Sense PP

Breedte

22,86 cm

Lengte

121,92 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,025 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Sense zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, kan dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden.

Is de PVC vloer geschikt voor mensen met een allergie?

Sense gebruikt enkel zuivere grondstoffen voor de productie van hun PVC vloeren. Zij hebben dan ook als één van de weinigen een REACH certificering, de meest uitgebreide test op chemische bestanddelen. Op de toplaag brengen zij nog een extra antistatische en antibacteriële behandeling aan. Dit is een bescherming tegen met name de escherichia coli en staphylococcus bacterie. De Sense PVC vloeren zijn daarmee één van de minst gevoelige vloeren.