Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Sense plak PVC plank R600

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC plank R600

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC plank R600

  • Geschikt voor vloerverwarming en koeling

  • Snel leverbaar

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Slijtvast

Korting  6,59
Onze m2 prijs
 23,40

1 pak = 4,18 m2

m2
+
%
=
4,18
m2
€ 97,81
Productomschrijving

Sense plak PVC plank R600

Met de Sense plak PVC plank R600 haalt u de uitstraling van een authentiek eikenhouten lamelparket in uw woning. De realistische eikenhouten kleur, versterkt door het tastbare houtreliëf, brengt een natuurlijke ambiance naar voren. Elke plank vertoont diverse kleurnuances en onthult een zichtbare houtnerf, waardoor het op het eerste gezicht moeilijk te onderscheiden is van een echt houten vloer. De eiken kleur harmonieert uitstekend met verschillende interieurstijlen. Combineer deze prachtige PVC vloer met een neutraal kleurenpalet bestaande uit beige, crème of grijstinten voor een kalme en tijdloze uitstraling. Als u een industrieel contrast wilt creëren, overweeg dan de vloer te combineren met donkere kleuren en ruwe elementen zoals een bakstenen muur of metalen accenten. Deze suggesties bieden slechts een glimp van de mogelijkheden; met deze vloer kunt u naar hartenlust experimenteren met kleuren, texturen en materialen.

De Sense PVC vloer is maar 2,0 mm dik. Dit maakt het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming en koeling. Wel moet de vloer verlijmd worden, direct op de ondergrond. Daarom moet de ondergrond wel volledig vlak en egaal zijn, want elke oneffenheid zal zichtbaar zijn. De vloer kan door de toplaag van 0,3 mm prima een stootje hebben, maar ook is deze vloer waterbestendig. Door dat de planken water bestendig zijn, kan de vloer ook gelegd worden in een badkamer en keuken. Dit zorgt voor één geheel door de gehele woning. De vloeren van Sense zijn 100 procent ftalaatvrij. De weekmakers die in de vloer aanwezig zijn volledig afbreekbaar en daardoor onschadelijk voor gezondheid en milieu.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Om de levensduur van uw vloer zo lang mogelijk te maken, is het juiste onderhoud van groot belang. Het begint met zoveel mogelijk vuil buiten de deur houden. Dit kan door de juiste deurmat te plaatsen bij de entree. Daarnaast helpt het ook om de meubels te voorzien van de juiste bescherming zoals viltjes en wieltjes. Dit voorkomt weer onnodige schade door het verschuiven van een stoel bijvoorbeeld. Mocht het nodig zijn kan er ook af en toe gedweild worden. Let hier wel bij op dat het reinigingsmiddel wel pH-neutraal is zoals de Sense PVC reiniger.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

4,18 m2

Kleur

Bruin

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Collectie

Sense R

Breedte

22,80 cm

Lengte

121,90 cm

Dikte

2,00 mm

Slijtlaag

0,30 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,030 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Wat is het verschil tussen de Sense kleur 600 en R600?

De R600 behoort tot de nieuwe serie van Sense, Sense serie R. De vloeren in serie R zijn dunner en hebben een dunnere slijtlaag.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Sense zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, kan dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is de PVC vloer geschikt voor mensen met een allergie?

Sense gebruikt enkel zuivere grondstoffen voor de productie van hun PVC vloeren. Zij hebben dan ook als één van de weinigen een REACH certificering, de meest uitgebreide test op chemische bestanddelen. Op de toplaag brengen zij nog een extra antistatische en antibacteriële behandeling aan. Dit is een bescherming tegen met name de escherichia coli en staphylococcus bacterie. De Sense PVC vloeren zijn daarmee één van de minst gevoelige vloeren.