Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/PVC tegels/Sense klik PVC tegel 831

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense klik PVC tegel 831

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense klik PVC tegel 831

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • De geïntegreerde ondervloer voldoet aan de 10 dB norm

  • Super makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in een plak variant

Korting  10,90
Onze m2 prijs
 46,05

1 pak = 2,03 m2

m2
+
%
=
2,03
m2
€ 93,48
Productomschrijving

Sense klik PVC tegel 831

Met de Sense klik PVC tegel 831 brengt u een ware blikvanger in uw woning. De tegels stralen luxe uit door de lichte marmer print met grijze kleurscharkeringen . Dit creëert een natuurlijk en gevarieerd patroon op de vloer. Met royale afmetingen laten deze tegels uw ruimte net wat ruimer lijken. Omdat de tegels al een erg lichte kleur en patroon hebben, is het essentieel om uw interieur goed af te stemmen op deze prachtige PVC vloer. Door deze PVC vloer te combineren met witte muren en meubels kan een kamer al snel te licht en steriel ogen. Als u echter kiest voor donkere en warme kleuren, wordt de vloer een opvallend element en ontstaat er een boeiend contrast. Bovendien profiteert u van de uitstekende warmtegeleiding van de Sense PVC vloer, die uw ruimte comfortabel en behaaglijk maakt met vloerverwarming.

De Sense klik PVC vloeren zijn al voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Deze ondervloer behaalt het loopgeluidreductie van 10 dB, een extra ondervloer is daarom niet nodig. Dit maakt deze PVC vloer zeer geschikt voor appartementen!

Bij een niet vlakke ondergrond is het aanbevolen om de ondergrond professioneel te laten egaliseren voordat u de klik PVC vloer gaat plaatsen. Het is van groot belang dat de ondergrond voor PVC volledig vlak is, omdat zelfs kleine oneffenheden in de dekvloer snel zichtbaar kunnen worden in de PVC-vloer, wat onbedoelde schade kan veroorzaken. Een alternatieve optie is het gebruik van een extra ondervloer. Het is echter belangrijk op te merken dat deze ondervloer een CS-waarde van >400kPa moet hebben. Het wordt sterk afgeraden om PVC klik vloeren te plaatsen op andere ondervloeren die kunnen indrukken, aangezien dit buiten de aanbevolen installatievoorschriften valt.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Onderhoud

Houten vloeren schoonmaken - De Vloeren Kenner PVC reiniger Sense 1L

Onderhoud

Dankzij de PUR-coating, inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling is de pvc vloer enorm onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk is het altijd goed om zoveel mogelijk vuil buiten de deur te houden, door de schoenen bij binnenkomst goed te vegen op een Entreemat. Door het gebruik van de juiste viltjes en wieltjes onder de meubels verlengt u ook de levensduur van de vloer. Mocht er toch even een goede poetsbeurt nodig zijn, kunt u de Sense PVC reiniger toevoegen aan uw dweilwater. Op onze PVC vloerbescherming treft u nog meer nuttige informatie over het beschermen van uw PVC vloer.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,03 m2

Kleur

Wit

Oppervlakte structuur

Steen structuur

Collectie

Sense W

Breedte

45,00 cm

Lengte

90,00 cm

Dikte

6,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Tegel

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Megaloc / 5G

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,060 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.