Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/PVC tegels/Sense plak PVC tegel 801

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC tegel 801

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC tegel 801

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel te leveren en af te halen

  • Stoere betonlook

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in klik variant

Korting  14,15
Onze m2 prijs
 31,80

1 pak = 2,16 m2

m2
+
%
=
2,16
m2
€ 68,69
Productomschrijving

Sense plak PVC tegel 801

De Sense plak PVC tegel 801 brengt een stoere en robuuste sfeer in elke ruimte. Met de royale afmetingen zorgen de tegels optisch voor een ruimere uitstraling. De grijze kleur van de tegels, met verschillende donkere grijze accenten, creëert een gevarieerd patroon en levert een authentieke betonlook op. De voelbare structuur van de tegels versterkt dit betongevoel, waardoor het bijna niet te onderscheiden is van echt beton.  Hoewel een betonlook PVC vloer soms als koud kan worden ervaren, kunt u door deze te combineren met industriële meubels en warme accentkleuren een warmere sfeer creëren in uw ruimte. Bovendien laat de Sense PVC-vloer veel warmte door van uw vloerverwarming vanwege de lage warmteweerstand, waardoor uw kamer behaaglijk en comfortabel aanvoelt.

De slijtlaag van de Sense PVC vloeren is maar liefst 0,55 mm dik. Dit maakt de vloer ook geschikt voor intensief gebruik. Door deze slijtlaag ontstaat er namelijk niet snel schade en kan de vloer echt jaren meegaan. De plak PVC tegelvloeren van Sense zijn waterbestendig en kunnen dus ook in de badkamer en/of keuken gelegd worden.  De dikte van de tegels is maar 2,5 mm dik, daarom is het wel echt van groot belang dat de ondergrond volledig egaal is. als een ondervloer namelijk kleine deukjes heeft, zal dit schade aan de PVC tegels aanbrengen, wat zorgt voor een kortere levensduur. Wij adviseren daarom ook in de meeste gevallen de ondergrond te (laten) egaliseren door een vakkundige parketteur.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Dankzij de PUR-coating, inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling is de PVC tegel vloer enorm onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk is het altijd goed om zoveel mogelijk vuil buiten de deur te houden, door de schoenen bij binnenkomst goed te vegen op een Entreemat. Door het gebruik van de juiste viltjes en wieltjes onder de meubels verlengt u ook de levensduur van de vloer. Mocht er toch even een goede poetsbeurt nodig zijn, kunt u de Sense PVC reiniger toevoegen aan uw dweilwater. Op onze PVC vloerbescherming treft u nog meer nuttige informatie over het beschermen van uw PVC vloer.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,16 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Steen structuur

Collectie

Sense T

Breedte

60,00 cm

Lengte

60,00 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Tegel

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,025 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Sense zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is de vloer geschikt voor mensen met een allergie?

Sense gebruikt enkel zuivere grondstoffen voor de productie van hun PVC vloeren. Zij hebben dan ook als één van de weinigen een REACH certificering, de meest uitgebreide test op chemische bestanddelen. Op de toplaag brengen zij nog een extra antistatische en antibacteriële behandeling aan. Dit is een bescherming tegen met name de escherichia coli en staphylococcus bacterie. De Sense PVC vloeren zijn daarmee één van de minst gevoelige vloeren.